2777
2789
عنوان

خانومايي كه به لباس واردن😫

170 بازدید | 13 پست

ميدونيد اين گياه ها ك ميچسبن به لباس رو چطوري بايد كند؟پايين دامنم پر شده و اصلا كنده نميشن😫😫😫

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دونه دونه با دست😭

نه تورو قرآن خيلي زياده منم دامنم از اين پفي ها ك كلي پارچه داره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیاه دیگه 

چرا بابا داره من برای تولدم رفتم عکاسی(نه با عکاس خودمون رفتیم با دوستامون)تمام لباسم کثیف شد و تیغ چسبید

دوران فرمالیته عروسی که کلا خاکی و تیغی برمیگشتیم خونه

عکاسی تو طبیعت اینجوریه دیگه

ولی آتلیه نه

چرا دامن پوشیدی رفتی کوه ؟ 

عكس بگيرم😟

با دست باید بکنی  منم چند روز پیش عکاسی بودم اینجوری شد نشستم کندم دونه دونه

خيلي بود تصميم گرفتم بعدا لباسو بدم خياط كوتاه كنه ميدي كنه😢

ديگه نميشه اون همه رو كند با دست

گیاه دیگه 

ازدواج نكردم ولي خب همه داشتن ميرفتن فرماليته منم رفتم با لباس مجلسي عكس فرماليته بگيرم گفتم شايد بعدا اون مردك منو فرماليته نبره ارزوش به دلم نمونه😐

ازدواج نكردم ولي خب همه داشتن ميرفتن فرماليته منم رفتم با لباس مجلسي عكس فرماليته بگيرم گفتم شايد بع ...

حالا کاریهدشده ناراحت نشو انشالا بهمین زودی عروس شیدگلی

منتظر روزای بهترم ✌