2777
2789
عنوان

خانومای باردار

172 بازدید | 21 پست

من قبل از بارداری میانگین ماهی یدفعه مفاصل  یکی از دست هام (یاچپ یا راست )فقط نهایت یک دوساعت درد میگرفت 

و همیشه جوری بود که مثلا اگه مچ دستم درد میگرفت دیگه ارنجم نبود یا بر عکسش 

الان تو هفته ۱۶بارداری هستم 

از یکی دوماه قبل از بارداری تا الان هیچ درد نگرفته بود 

(اینم بگم که من تالاسمی مینور دارم و اسید  فولیک مصرف میکردم تا اسید فولیک میخوردم خوب بود الان یک هفته هست به دستور پزشک قرص اهن دیگه مصرف میکنم )

دیشب  خواب بودم  تقریبا اذان داشت میگفت یهو از درد مفاصل دستم از خواب بیدار شدم (درد مفصل مچ ارنج و قسمت که انگشت به کف دست چسبیده هست )

ی استامینوفن از شدت درد خوردم  بعد با ی روسر بزرگ دستم رو بستم 

یخورده خوابیدم  شد ساعت ۷و۳۰دوباره از درد دست بیدار شدم بعدش حوله گرم کردم گذاشتم یخورده ماساژ دارم و یخورده اروم شد دردش خوابم برد تا خوابدبودم چیزی نبود تا چشمم رو باز کردم دستم دوباره درد گرفت و تا الان خوب نشده 

چیکار کنم ؟

شما های که باردار بودید اینطور شدید تو بارداری ؟

ببخشید کع طولانی شد 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

واقعا کسی اینجوری نبوده 

ای خدا من چیکار کنم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم شبیه شماس ی جورایی ولی ی بیماری دیگه من حساسیت غذایی دارم بعد کهیر میزنم اوایل بارداری خیلی ...

من حساسیت غذایی ندارم 

چیز سنگینی هم بلند نکردم 

الان نمیدونم چیکار کنم اخه از ساعت ۴و۳۰صبح تا حالا درد میکنه

منم بارداری اولم تالاسمی مینور بودم 

چرا میگی بودی  مگه الان دیگه تالاسمی نداری 

من حساسیت غذایی ندارم  چیز سنگینی هم بلند نکردم  الان نمیدونم چیکار کنم اخه از ساعت ۴و۳۰ ...

به نظرم به دکترت زنگ بزن اخه منم مثل شما خوب شد یدفعه شروع شد گفتم راستی شما آن تی به شما چند درصد جنسیت رو گفتن؟

به نظرم به دکترت زنگ بزن اخه منم مثل شما خوب شد یدفعه شروع شد گفتم راستی شما آن تی به شما چند درصد ج ...

دکترم امروز نیس 

قراره فردا جواب ازمایشم رو ببرم ببینه 

جنسیت رو نگفت یعنی نپرسیدم 

بعدم نینیم انقدر شیطون بود که درس نمیخوابید

منم الان همینجوری هستم تالاسمی مینور هم هستم ی هفته پیش رفتم دکتر گفت کلسیم بخور 

منم‌کلسیم خارجی میخورم از اونموقع دیگ درد ندارم 

مچ دستم یا قسمت آرنجم ب شدت درد میگرفت مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشدم

من حساسیت غذایی ندارم  چیز سنگینی هم بلند نکردم  الان نمیدونم چیکار کنم اخه از ساعت ۴و۳۰ ...

بدون تجویز دکترت قرص نخور خب برو دکتر

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

من قبل از بارداري هيچ دست دردي نداشتم از وقتي رفتم تو ماه هشت اول مچ دست چپم موقع بيدارشدن از خواب درد ميكرد به حدي كه نميتونم پتو رو از روي خودم كنار بكشم و حالا هم كه تو ماه ٩ هستم علاوه بر دست چپم چهارتا انگشت دست راستم بعد از بيدار شدن انگار فلج شده باشه انقدر درد ميكنه و تا يك ساعت هيچ كاري نميتونم بكنم

خدايا شكرت🙏🏻
فک کنم ندارم چون الان بارداری دومم دکتر اصلا چیزی نگفت گفتم آزمایش ام خوبه گفت اره فک کنم کم خونیم ک ...

تالاسمی درمان نمیشه حتی کم هم نمیشه 

من و شوهرم هردم تالاسمی هستیم البته از نوع خوبش که خیلی کم‌ممکنه به بچه منتقل بشه