2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که خیلی کم بعضی وقتها از اینکه زیاد جلوگیری کنید تنبلی تخمدان میگیرید که مال شما کم بوده دکتر به ...

اره کمه اما میخواستم بدونم اگ مشکل دارم زودتر بفهمم ...جلوگیری اصلاا با قرص نداشتم فقط ۵ ماه ک اونم چن روز بود دیگه همش جلوگیری طبیعی داشتم.دیگ دکتر دارو ب اندازه دوماه داد ک استفاده کنم و دوباره سونو بدم

اره کمه اما میخواستم بدونم اگ مشکل دارم زودتر بفهمم ...جلوگیری اصلاا با قرص نداشتم فقط ۵ ماه ک اونم ...

نه اصلا مشکلی نداره نگران نباش داروهات را مصرف کن ایشالله جواب میگیری 

💖عاشق خانواده ام هستم💖

من داشتم 

دخترم جلوم خابیده

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

يكي از آشنايان من تنبلي تخمدان داشتن ، بايد بريد پيش يك ماما يا متخصص زنان و آزمايش انجام بديد كه ببينيد نمره تخمدان هاتون چنده ، بعد براتون يك سرى قرص و احتمالا آمپول ( اگر نياز باشه ) تجويز ميشه تا نمره بالا بره ، فك مي كنم نزديك به فلوكول ١٨-٢٠ براي بارداري عاليه .

نگران نباش ، بعد از چند ماه درمان امكان بارداري وجود داره .

من تنبلی و پلی کیستیک با هم بودم

و ی بار رفتم دکتر فهمیدم

یک سال و سه ماه طول کشید

خیلی طبیعی بی هیچ دارویی حامله شدم

فقط نباید استرس داشته باشی و ذهنت درگیر ک وای حامله نمیشم و یک سال شد و فلان

حامله میشی به بیخیالی طی کنی میشی

البته اگر توانایی دکتر رفتن داری در کنارش درمانم داشته باش

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
منم تنبلی تخمدان دارم ۵ ماه اقدام باردار نشدم رفتم دکتر بهم دارو داد باراول که استفاده کردم باردار ش ...

چ دارویی داد عزیزم

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
من تنبلی و پلی کیستیک با هم بودم و ی بار رفتم دکتر فهمیدم یک سال و سه ماه طول کشید خیلی طبیعی بی ...

قبلا مهم بود اما این ماه اصلا واسم مهم نیست چون میدونم بلاخره باردار میشم

بستگی به خودت داره چقدر به درمانت ایمان داشته باشی من یه مشت قرص و دارو داد دکتر نخوردم درمان گیاهی ...

عزیزم دستور کاچی رو میدی

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤