2777
2789
عنوان

پول ندارم کابینتامو عوض کنم

959 بازدید | 31 پست

سلام تازه خونه خریدیم دیگه پولمون نمیرسه کابینت عوض کنیم کابینتم ام دی افه قهوه اییه میخام رنگشو روشن کنم بنظرتون زشت میشه؟؟خیلی دلم رنگ روشن میخاد

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برچسب بخر برو این چسب فروشیا دارن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خب عوص نکن

خب میخام رنگشو روشن کنم رنگ تیره دوس ندارم میخام ببینم رنگش کنم زشت نمیشه خیلی تابلو نمیشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خب میخام رنگشو روشن کنم رنگ تیره دوس ندارم میخام ببینم رنگش کنم زشت نمیشه خیلی تابلو نمیشه

ام دی اف ک رنگ نمیکنن 

گفتم ک برچسب کابینت بخر ، در رنگ ها و طرح های مختلفه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
برچسب گابینت بزن ماه میشه  الان خیلیا استفاده میکنن

آخه برچسب کنده میشه پوست پدست میشه بنظرت رنگ بزنم بهتر نمیشه؟

منم خیلی چیزا دلم میخاد و پول ندارم😔😔😔

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم