2777
2789
عنوان

لخته ریز قهوه ای در بارداری

1365 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

ببخشید، لخته خیلی ریز قهوه ای داخل ترشحات بی رنگم هست

البته گاهی

وقتی میرم دسشویی ادرار میکنم گاهی میاد، از واژنمه از ادرار نیست،سه روزه اینطور شده

هفته ۱۵ بارداری هستم

ب دکترمم دسترسی ندارم

خطرناکه؟

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم با این دستگاه های تو بهداشت بشه صدای قلب رو چک کرد یه سر برو خیالت راحت شه

آخه تازه وارد هفته ۱۵ شدم

از طرفی چربی شکمم زیاده

میگن با این شرایط نمیتونن بشنون فقط آدم بیشتر نگران میشه

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

نگران نباش رفتی پیش دکترت بگو شیاف میده بهت منکه هفته 13خونریزی شدید پیدا کردم ک انگار شیر اب باز کرده بودن همینجور خون میومد شب و روز نداشتم تا اینکه رفتم دکتر و کلی دعوام کرد ک چرا نرفتی بیمارستان و بعد سونو کرد و گفت نینی سالمه فقط جفتت پایینه خونریزی کرده 

خدایا شکرت🙏🏽

منم تازه که باردار شده بودم دو سه بار داشتم، ولی خودش خوب شد. یه سونو برو انجام بده خیالت راحت بشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم تازه که باردار شده بودم دو سه بار داشتم، ولی خودش خوب شد. یه سونو برو انجام بده خیالت راحت بشه

سلام عزیزم میدونم از اون زمان خیلی گزشته من چند روزه همش لخته های ریز قهوه ای میبینم یا ترشح قهوه ای دلیلش چیه

سلام عزیزم میدونم از اون زمان خیلی گزشته من چند روزه همش لخته های ریز قهوه ای میبینم یا ترشح قهوه ای ...

سلام. چند هفته ای عزیزم؟ حتما به دکترت بگو، شاید هماتوم باشه و لازم باشه شیاف مصرف کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤