2777
2789
عنوان

شوهرم باب میلم نیست.رفتار های بچه گانه داره.چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5804 بازدید | 36 پست

راست میگی شما خیلی رفتار ایشون کمتر از سنش هست یعنی در حد یه پسر هجده نوزده ساله ولی شمام بیا و یه مدت به حرف خودش گوش بده وبشو اون زنی که ایشون میخواد شاید تغییر کرد 

اخه ایشون یک خانم  درحال رقص و خوشحال و خندان میخواد شما یک خانم عصبانی در حال تدریس درس زندگی هستین یعنی نقطه مقابل اون چیری که میخواد برای همین مقاومت میکنه 

بعد دوتا بچه هرجور شده باید یکم ایشونو مسئولیت پذیر تر کنی خصوصا از لحاظ شغلی اخه یک و نیم برای چهارنفر که قسط و قرص هم دارن واقعا کم هست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ولی خوش بحالت ک کمکت میکنه من شوهرم ن زبون خوشداشت ن کمکی میکرد. لوس قهروک پرتوقع. بدترین اخلاقش این بود تو دعواها دوتا فحش میداد یا متلک بعد ساکت منم فک میکردم چ خوب. ولی نگو از پشت بهم خنجر میزد ب مامانم و خانواده خودش اس میداد بدگوییمو میکرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو تا بچه و حقوق یک و نیم چطور زندگی میکنید؟ کدوم شهری؟ 

به سختی داریم زندگی میکنیم دیگه

شهرستانیم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

به نظر من شما با رفتار ایشون مشکل نداری 

بیشتر با وضع اقتصادیش مشکل داری و البته حقم داری 

ولی شرایط برای همه بد هست چه جوری پیشرفت کنه طفلی با این شرایط

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
راست میگی شما خیلی رفتار ایشون کمتر از سنش هست یعنی در حد یه پسر هجده نوزده ساله ولی شمام بیا و یه م ...

دقیقا.شوهرم حرف اطرافیان رو بیشتر میپذیره

اصلا حرف من براش مهم نیست.

نمیدونم به کی بگم باهاش صحبت کنه درمورد شغلش

یکی دوبار عمه ام نصیحتش کرد درمورد شغلش ولی اصلا اهمیت نداد

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
کسی ازش پول بخواد میره از دیگران قرض میکنه و بهش میده.طرف هم پول رو پس نمیده و کل قرض میمونه برای ما ...

خانمی به نظرم من برو تو سایت مشاور کو و از مشاوراش کمک بگیر

شوهر من ۲۷ سالشه 

موقع عصبانیت دادو بیداد میکنه ولی برعکس شوهر شما خیلی به فکر زندگیه همیشه پس انداز میکنه ۳ سال نیست عروسی کردیم هم خونه ساخته و هم ماشین خریده اونم با وام  رو حساب من گرفته رو حساب مامانش رو حساب خودش رو حساب بابام ....

الان دورمون پر وام با اینکه ماهی ۲و۹۰۰ میگیریم ۲ و ۱۰۰ میره برا وام ولی دروغ نگم هفته ای ۳ بار میریم بیرون شده بعضی وقتا پول نداره میگه ناهار یا شامو بزار خودت برداریم بریم بیرون و مدیریتش عالی ...

به نظرم ربطی به سنو سال نداره

اینا کاملا بر میگرده به تربیت  و اینکه بچه رو مستقل بار بیارن پسر خاله خودم ۲۳ سالشه ۲ ساله عروسی کرده ببین چ کارا که برا زنش نمیکنه با اینکه داییم یه شوفر ساده بود 

پسرشم درس نخوند رفت از ۱۸ سالگی تو میدون تره بار بیست سالش که شد شوفر جرثقیل شدو....

به فکر جدا شدن نیستم.از اول هم باب میلم نبود.ولی با این وضع آخه چجوری میشه زندگی کرد

وقتی به فکر جدا شدن نیستی خودتو اذیت نکن سن شوهرت کمه خیلی زود دوتا بچه اوردین  سعس نکن براش مادر باشی  زنش باش احساس می کنم شما نقش مادرو تو زندگیش داری که ازت خواسته بهش محبت بیشتر بکنی خب اول شما خودتونو تغییر بده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم رفتار شما یک دور باطله،یعنی شما  اعتماد به نفسشو میارین پایین،ایشون باز اشتباه می کنه،شما ازش گلایه می کنید و باهاش دعوا می کنید ،باز اعتماد به نفسش میاد پایین و دوباره........

دلیل اینکه از دیگران پول قرض می گیره به یکی دیگه می ده همینه.اعتماد به نفس نداره و این کارو می کنه که تایید از دیگران بگیره چون شما که مدام بدیهاشو بهش یاد آوری می کنی و قبولش ندارین

خانمی به نظرم من برو تو سایت مشاور کو و از مشاوراش کمک بگیر شوهر من ۲۷ سالشه  موقع عصبانیت دا ...

خوشبحالتون.شوهر من اصلا به پیشرفت اعتقادی نداره اصلا

اتفاقا از بچگی هم کار کرده و برا خانوادش خرج کرده

خودش میگفت اگه پولهای اون موقع رو داشتم الان وضعم توپ بود.اون موقع هم نمیتونسته برا خودش پول جمع کنه خرج خانوادش میکرده

الانم همینجوره.یک ذره حس پیشرفت یا این که مثلا نسبت به بقیه عقب نمونه یا تلاش کنه نداره

بیشتر تلاش جسمی میکنه.یعنی حاضره کوه بکنه برا یه چندر غاز 

ولی حاضر نیست روزی یک ساعت زمان بذاره که یک شغل یا حرفه یاد بگیره حداقل برا آینده خودش صاحب کار خودش باشه

یا روزی یک ساعت زمان بذاره از مغزش کار بکشه ببینه چه راهی میتونه برا پیشرفت پیدا کنه

خیلی دلم گرفته

آره ادامه بده.هنوز مرد بد ندیدی.خداروشکر سالمه خائن نیست.و...

شوهر منم دقیقا همینیه که گفتی شش سال و نیمه ازدواج کردیم ۴ سال و نیم اول زندگی با بلند پروازی و بی فکری به خاک سیاه نشوندمون و اصلا به حرف من گوش نمیکرد اما آخرش سرش به سنگ خورد درست شد البته هنوز جاداره ولی خب بازم خوبه.اما از لحاظ بچگانه بودنش شاید هنوز سنش پایینه و کم کم درست میشه

شرط چاقو مُرد