2777
2789
عنوان

بچه ها کمک مارمولک دیدممممم

305 بازدید | 41 پست

سلام

چند روزیه توی ساختمون سوسک ریز ریز میدیدم...دیروزم یه سوسک بزرگ دیدم شوهرم کشتش

الان از اتاق رفتم بیرون دیدم یه مارمولک روی موکت در اتاقه..شوهرم خواب بود منم تنها چیزی که داشتم اسپری سوسک کش بود هرچی زدم بهش تاثیر نداشت فرار کرد رفت بین وسایل اشپرخونه😭😭 چیکار کنم دلیلش چیه حشرات موزی حمله کردن به ساختمون😭😭😭😭😭😭

خب سم مارمولک بخر، همه جا بزن و خودت ۲ ساعت برو بیرون، هم سوسکا میمیرن، هم مارمولکا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شجاع من مارمولک ببینم انقد جیییییغ میزنم که شوهر که سهله همه اهل محل بیدار شن میرفتی بیدارش میک ...

اتفاقا رفتم صداش زدم ولی گیج خواب بود گفت عیبی نداره ولش کن😭

ببین منم دیشب تو اتاق دیدن گم شد کصافت 

تا صبح نخوابیدم

اخرشم پیدا نشد 

خیابون شبا پر ملخه 

اه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
سم مارمولک که اصلانیس؟!

چرا عزیزم، کی میگه نیست، ما خودمون پارسال خریدیم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
ببین منم دیشب تو اتاق دیدن گم شد کصافت  تا صبح نخوابیدم اخرشم پیدا نشد  خیابون شبا پ ...

خیلی بده همش استرس دارم فردا چطوری برم توی اشپزخونه...میدونم مارمولک یه جا نمیمونه ولی میترسم از یه جایی بیاد بیرون توی دست و پام

ویییی چه بد من فوبیای سوسک ازاین بزرگا دارم ببینم هنگ میکنم😁😂😂

دوستای مهربونم لطفاواسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین انشالله به تمام خواسته هاتون برسیدوهمیشه دلتون شادولبتون خندون باشه