2777
2789
عنوان

تجربه زایمان طبیعی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 58 پست
عزیز چ کارایی کردین ک زایمانتون راحت شد؟

تو زایمان اول خییییلی پیاده روی داشتم

ولی تو زایمان دوم فرصت نداشتم فعالیت خاصی انجام بدم راستش

فقط یک هفته آخر هر روز دوبار لباس مینداختم تو لگن و میرفتم با پا لگد میکردم تند تند و تو خونه نیم ساعت پیاده روی میکردم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست که از خدامه ولی هیچ دکتری زیر بار سز انتخابی نمیره

چرا دور و بر من ک همه سزارین انتخابی رفتن هیچ مشکلیم نداشتن

واسه سالم بغل گرفتن نی نیم یه صلوات میفرستین؟💞❤🙏خدایا به منتظران فرزندسالم و صالح بده💞🙏

استارتر دقیقا شرایط منوگفتی منم بچه هام فاصلشون مثل شماس زایمان اولم مردم وزنده شدم حتی همیشه روزتولد دخترم اون خاطرات و دردای وحشتناک یادم میاد.ازظهر باآمپول فشار دردام شروع شدتا۴ونیمه صبح فردا زایمان کردم اونم دهانه رحمم کامل بازنشد انقدکه فشارداده بودن رودنده هام کبود بودکلا.سر بارداری دومم کل بارداری استرس زایمان داشتم وقتیم کیسه آبم پاره شد ورفتم بستری بشم مثل ابربهارگریه میکردم ازترس امااااااا خیلی راحت زایمان کردم تقریبا۳ساعت دردکشیدم بدون برش وبخیه زایمان کردم.

شماهم نترس دومی راحتتره

البته وجود بچه اول و انجام دادن کارای اونم بی تاثیر نیست

آره واقعا

تحرکات روزانه‌م تو بارداری زمانی که یه بچه داشتم و زمانی که بچه نداشتم قابل مقایسه نیست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
خانما کسی هست ماساژ پرینه روانجام داده باشه و بخیه نخورده باشه؟

بله من.الان دقیق یادم نیست چطور بود توهمین نی نی سایت ۱تاپیک بود درباره زایمان طبیعیه راحت من بیشتر کارایی که گفته بود انجام دادم خوبم بود.سوره ی انشقاقم خوبه واسه زایمان راحت اونم میخوندم

آره واقعا تحرکات روزانه‌م تو بارداری زمانی که یه بچه داشتم و زمانی که بچه نداشتم قابل مقایسه ن ...

منم سر اولی خیلی تنبل بودم.میگم جنسیتم تو زایمانا اثر داره؟؟احه میگن سر پسر درد یهو میاد و دیگه تمام اما دختر هی میگیره ول میکنه.