2777
2789
عنوان

تجربه زایمان طبیعی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 58 پست
من زایمان اولم 4 ساعت بود ینی  اگه یروز باردار بشم دومی زودتر میاد

حدودا یه ربع بیست دقیقه میشه اگه به نسبت من حساب کنیم  

ان شالله که زایمان دومتون از اولی هم راحت تر باشه

بله میگن معمولا دومی از اولی خیلی راحت تره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من زایمان اولم ب شدت درد کشیدم حدودا دو ظهر بادرد شدید رفتم 11شب زایمان.اما چند وقت بعدش دلم واس زایمان تنگ شد.

الانم بارداری دومم شش ماهه باردارم.خیلی هیجان دارم واس زایمانم چون میخوام اشتباهای زایمان اولمو تکرار نکنم.من خیییلی کم پیاده روی داشتم.اصلا ورزش نداشتم.هیچی نخوردم رفتم واس زایمان.

الان این روزه دارم مرتب نیم ساعت پیاده روی میکنم.ماه اخر ان شاالله باید بکنمش سه ساعت.ماه هفت ب بعدم میگن ماساژ پرینه.

ماه نه هم ورزش های لگن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا طبیعی خیلی سختهههه من از الان استرس اون امپولی که میخان بزنن تو کمرم رو گرفتم 😂😂😂

چه آمپولی؟پس چرا واس من نزدن؟؟

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

من یک زایمان داشتم ولی انواع ورزشای مخصوص مرتب میکردم

تغذیه روز زایمان...

از ساعت هشت صبح دردام شروع شد ده شدید شد رفتم بیمارستان و ۴ عصر زایمان کردم. اینهمه ورزش نمیدونم به چه دردی پس خورد