2777
2789

اول از خودم شروع میکنم 

یه بار یه خاستگار داشتم پولدارو با کلاس بود بعد من ازش خوشم نمیومد میخواستم ردش کنم 

اومدم جلوش یه بسته ادامسو انداختم بالا با ملچ مولوچ میخوردم یهو برگشت انقدر خندید بعد گفت عاشق این دیوونه بازیاتم  قیافه من اینجوری بود 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از خودم شروع میکنم  یه بار یه خاستگار داشتم پولدارو با کلاس بود بعد من ازش خوشم نمیومد میخ ...

😆😆😄

تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم  لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐

یه بارم اومدم یه گربه رو پیش کنم اوفتادم دنبالش تکون نخورد بعد که واستادم اون اوفتاد دنبالم جیق میزدم فرار میکردم بابام که مرده بود از خنده

یه بار خواستگار زنگ زد بابام نگا شماره کرد فکر کرد دوستمه

بعد منم نگا کردم دیدم نه دوستم نی شماره ناشناسع جواب دادم دیدم خواستگاره طرف گفت داداشم مغازه سوپرمارکتی

داره منم گفتمش قصد ازدواج ندارم تق گوشی رو قطع کردم

قیافه من  

قیافه مامانم  

قیافه بابام  

تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم  لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐

یه بارم کنترل خونمون دست شوهر عمم بود من فکر کردم دست داداشمه دیدم هی داره کانالو عوض میکنه گفتم الاق بزار یه کانال بمونه بعد فهمیدم دست شوهر عمم دیگه داشتم میمیردم از خجالت خندمم گرفته بود