2777
2789
عنوان

جواب حرمت شکنی

325 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

امشب تولد بچه برادرشوهرم بود با همسر مو و خواهر زاده جوونش رفتیم سرعتی یه خرید بکنیم و بیایم

بچه رو سپردم ب همسرم تو ماشین و رفتم خرید حدود یک ساعت شایدم کمی بیشتر طول کشید

گوشیمم تو ماشین بود 

بچه کلی گریه کرده بود و وقتی برگشتیم با یه کوه آتشفشان مواجه شدیم همسرم کلی داد و بیداد کرد چرا انقد طول کشید و گوشی تو چرا نبردی و چرا ب فکر بچه نبودی و ....

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حرکتت زشت بوده 

یک ساعت نباید یه سراغ از بچت میگرفتی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

يكي لايكم كنه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

الان حرمتت شکسته؟؟؟😂

عزیزم بچهکوچیکو واقعا درست نیست تو ماشین یکساعت با پدرش تنهابزاری😐😐😐

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

مردا یه ساعت بچه ی خودشونو نمیتونن تحمل کنن یعنی؟😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
مردا یه ساعت بچه ی خودشونو نمیتونن تحمل کنن یعنی؟😕

عزیزم بحث تحمل با بحث اینکه ندونی چیکارش کنی خیلی فرق داره.مخصوصا اگه شیر مادر و مصرف کنه.هیچجوره آروم نمیشه تا مامانش نگیرش بغلش

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

همه این حرفا رو با داد میگفت هااا داد

اونم جلوی خواهر زادش 

خیییلی خودمو کنترل کردم و جوابشو ندادم 

فقط گفتم خیلی خوب حالا حواسم ب گوشی نبوده و گفت چرت و پرت نگو مگه میشه ؟ چجور مادری هستی ک ب فکر بچه نبودی

بدجوری خورد شدم 

حالا از سر شب باهاش حرف نمی زنم.

اگه برا عذر خواهی پا پیش گذاشت چی بهش بگم ک شرمنده بشه و دیگه تکرار نکنه

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
عزیزم بحث تحمل با بحث اینکه ندونی چیکارش کنی خیلی فرق داره.مخصوصا اگه شیر مادر و مصرف کنه.هیچجوره آر ...

بچم دو سال و نیمه است و شیر هم نمیخوره 

ما بعد از سه ماه کامل قرنطینه اومده بودیم بیرون. فک نمی کردم نتونه نگهش داره