2777
2789
عنوان

حق با شوهرم یا مادرم

227 بازدید | 21 پست

مراسم کارت نویسی برادر زاده شوهرم و حنابندان پسر داییم تو یه شب شوهرم میخاد مراسم برادرش بره میگه عروسی پسر داییت میریم از اون طرف مامانم هی میگه نه بیاین حنابندون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کارت نویسی هم‌مزاسم داره؟خودشون بنویسن بره دیگه دنبال خرج تراشیدن هستنا .ولی حرف شوهرتو گوش کن  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

حنا بندون که برید عروسی تم حتما میرید دیگه .نمیشه از طدف شما دو تا مراسم برید از طرف شوهرت هیچی .یه مراسم از طرف شوهرت برو یه مراسم هم طرف خودتون

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
رسم دیگه خواهر برادرا رو فامیلا نزدیک دعوت میکنن شربت و شیرینی میخوردن

پس برید .بعدم عروسی فامیل خودتونم برید

شما برو حنابندون. بذار همسرت بره اونور. عموشه دیگه. فامیل نزدیک محسوب میشه.

بعد شوهرشم عروسی فامیل اینا نمیاد گرو کشی میشه  این مادرا هم با خواسته هاشون تو زندگی جوونا دعوا می اندازن

نمیشه یک ساعت یکیشونم شرکت کنید یک ساعت یکی دیگه رو؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
شما برو حنابندون. بذار همسرت بره اونور. عموشه دیگه. فامیل نزدیک محسوب میشه.

با شوهرش باید بره اگه میخواست تنها بره نباید ازدواج میکرد  زن یه طرف شوهر یه طرف

نمیشه یک ساعت یکیشونم شرکت کنید یک ساعت یکی دیگه رو؟

اخه حنابندون اون قدراوام مهم نیست شب بعدش عروسیه دیگه برن عروسی 

با شوهرش باید بره اگه میخواست تنها بره نباید ازدواج میکرد زن یه طرف شوهر یه طرف

چه ربطی داره. اسیر هم نیستن ک. حالا یه بار اینطوری پیش اومده. ایشون دوست داره حتابندون پسرداییش باشه. همسرش هم دوست داره اونور باشه. هیچ مسیله ای نداره.اگه زن و شوهر با هم رفیق باشن این مسایل واقعا مسخره است که بخواد عامل بحث و دعوا بشه 

اسی اگر هر دوتا مراسم تو یه شهره ،میتونین هر دوتا رو شرکت کنین اول برید مراسم کارت نویسی بعد از ۱ونی ...

شوهره بره  مراسم داداش مگه دیگه بیرون‌میاد هی میگن وا نمی مونید وا چه زود رفتید وا شام درست کردیم بدتر کوفتش میکنن تو راهم که ترافیک باشه هی میخوان بگم وا دیر اومدید  .تجربه ثابت کرده تو یه روز دو جا نمیشه رفت بدتر باعث دعوا درگیدی میشه