2777
2789

چون اگه ادمت درست حسابی باشه ک همه کار میذاره بکنی نیازی نداری ب این چیزا اینا الکیه

و اگه اذیت کن باشه هزار تا حق هم بگیری فایده نداره یجوری اذیتت میکنع ک هیچ کاریو نتونی از پیش ببری و زندگی ای ک بخوای با زور و قانونی پیش ببری ارزش نداره اون زندگی

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دخترک ساده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اتفاقا مهمه چون بعضیا اول خودشونو خوب نشون میدن بعد عوضی در میان ضمنا حقوق اسمش روشنه قانون مجبورش م ...

عوضی باشه ادم جدا میشه چرا با یه ادم عوضی بمونه ک باید برا کوچیکترین حقوقشم قانونی پیش بره

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
عوضی باشه ادم جدا میشه چرا با یه ادم عوضی بمونه ک باید برا کوچیکترین حقوقشم قانونی پیش بره

اگر حقوقت رو نگرفته باشی چطوری جدا میشی؟ حق طلاق با مرده و پدرت رو درمیاره

شوهرت این حرفا رو کرده تو مغزت؟ شوهر من اوائل ببخشید از این چرندیات میگفت، دهن من رو آسفالت کرد توی پروسه طلاق