2777
2789
عنوان

کِی به خانواده ها گفتین که باردارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
عزیزم هفته چندمی؟؟؟خب همین کارو بکن ما هم به هیچکی نگفتیم تا بعدسونوی قلب به زنداداش هردومون گفتیم و ...

تازه یه ماهم شده مام از این میترسیم ناراحت شن چون پدرشوهرم اولین نوشه و فوق العاده حساسه طفلی همسرم سرکاره انقد تو فکره بگیم نگیم  هی زنگ میزنه یه چیزی میگه گفتم از شما بپرسم ببینم بده اگه یکم دیرتر بگیم 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
قربونت گلم هرسه سلامت باشید

مرسی عزیزم ۴تایم

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوت نکن دیگه واقعا بارداری ها ی این زمونه شدن بدبختی سعی کن کمتر مهمونی و اینا بدی چون تو نمیدونی ش ...

اره واقعا مغزم داغ کرد همینجوری کای فکر و خیال دارم این گفتن نگفتنو مهمونی دادنم اضافه شد 

ای جانم سلامت باشید 4تاییتون 

فداتم😍😍

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂
تازه یه ماهم شده مام از این میترسیم ناراحت شن چون پدرشوهرم اولین نوشه و فوق العاده حساسه طفلی همسرم ...

ببین عزیزم حالا که اول راهی و هیچی مشخص نیست و اونا هم نمیدونن که شما کی فهمیدین و تا ده روز دیگه صبر کن حداقل بشه شش هفته بعد بگو هنوز زوده..راستی آز دادی یا بی بی؟؟

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
بمون بعد غربالگری بگو من تازه یکب دوهفتس به فامیل گفتک ولی مامانا رو اول گفتیم

حالا فامیلا که مهم نیستن اصل مادران که شک دارم بگم یا نه چون مادرشوهرم به جاریم مادرمم به خواهرم میگه هی میچرخه 

حالا فامیلا که مهم نیستن اصل مادران که شک دارم بگم یا نه چون مادرشوهرم به جاریم مادرمم به خواهرم میگ ...

خب پس نگو کلا  فعلا 

عروس خود ما که فعلا داره بال بال میزنه ببینه جنسیت بچم چیه

من اگه بخوام بگم گریم میگیره باز

ماجراش طولانیه یکم

من دو ماه اول ازدواجم جلوگیری طبیعی داشتم و از اونجایی که خیلی بچه سال بودم همش وسواس فکری داشتم که نکنه باردار نشم کلا و نازا باشم همه ی اطرافیانمم میگفتن جلوگیری نکن ماهم نکردیم یه سال بعد شدیم همون اول نمیشی و این حرفا

بعد تا جلوگیریمو ول کردم رفتیم مسافرت اونجا مریض شدم رفتیم بیمارستان دکتر گفت باردار که نیستی گفتم نه هنوز دو هفته شده جلوگیری مو ول کردم فک نکنم خلاصه دکتر گف برو داروخونه داروهاتم بگیر بعلاوه کیت بارداری که این داروهایی که برات مینویسم اگه باردار باشی برات ضرر داره منم همون کارو کردم و از اونجایی که تا سرم بهم وصل کردن غش کردم و به عبارتی بیهوش شدم گذاشتن کیت موند برای روز بعد یادمه حتی طریقه استفادشو نمیدونستم خلاصه روز بعد کیت گذاشتم و دیدم یه خط افتاد و با خیال راحت رفتم صبحانه و تستو انداختم تو کیفم وقتی صبحانم تموم شد برگشتم که بندازمش آشغالی که دیدم دوتا خط شده.و از اونجایی که خیلی بی تجربه بودم به جاریم نشونش دادم و اونم گف مثبته...اصلا شکه شدم چون فقط دو هفته از ول کردن جلوگیریم گذشته بود شوهرمم که بچه خیلی دوس داش همون موقع زنگ زد برا مادرش اینا و بهشون گف من حتی آزمایش هم نداده بود گذشت و دو هفته بعد حالت پریودی داشتم و تو لباس زیرم خون دیدم حالم خیلی بد شد فک کردم الکی به همه گفتیم باردارم واسه همین رفتم آزمایش دادم که جوابش مثبت شد مادرشوهرم اینام اومدن مسافرت پیش ما هروز همه زنگ میزدن و فضولی که چطور هنوز دوماه نشده ازدواج کرده بارداره و جاریمم هی متلک مینداخت که تو تو نامزدیت باردار شدی و این حرفا که من به شوهرم گفتمچرا اینقد زود به همه گفتی که مادرش کنارمون بود که با یه لحن خیلی خیلی بدی برداشت کاش صد سال سیاه بهم نمیگفتین که بارداره...شوهرم خیلی حالش بد شد و گفت مادر این چه حرفیه مادرش گفت نمبینی زنت میگه مادرت رفته همه جا گفته....درصورتی که همین کارم کرده بود خلاصه همه جا چو افتاده بود من از نامزدیم باردارم و منم خیلی روزای پر گریه و سختی داشتم الانم بهت نصیحت میکنم زود نگو بهشون...ببخشید اگه طولانی شد.

اره واقعا مغزم داغ کرد همینجوری کای فکر و خیال دارم این گفتن نگفتنو مهمونی دادنم اضافه شد 

آره..چرا مهمونی بدی؟؟ مواظب خودت باش تااونجا که فهمیدم الان باید توی پنج هفته باشی وایسا تا شش یا هفت هفته بعد بگو که تازه فهمیدیم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
ببین عزیزم حالا که اول راهی و هیچی مشخص نیست و اونا هم نمیدونن که شما کی فهمیدین و تا ده روز دیگه صب ...

نه من معده درد داشتم فکر میکردم بخاطر ماه رمضونه رنگم میپرید معدم بهم میریخت همسرم اصرار کرد که بریم دکتر ازمایش بدی اینجوری نمیشه چون قبلا سابقه معده درد داشتم زیاد خلاصه رفتیم ازمایش دادیم فهمیدم اولین بارداریمم هست الان نمیدونم باید چیکار کنم اصلا تو شوکم 

آره..چرا مهمونی بدی؟؟ مواظب خودت باش تااونجا که فهمیدم الان باید توی پنج هفته باشی وایسا تا شش یا هف ...

چون دقیق نمیدونم باید چیکار کنم واسه دکتر و اینا میخواستم یکی بدونه راهنماییم کنه

چون دقیق نمیدونم باید چیکار کنم واسه دکتر و اینا میخواستم یکی بدونه راهنماییم کنه

عزیزم برو تحت نظر دکتر زنان،،،بعدش خودش میگه چیکار کنی،،تاریخ اولین روز آخرین پریودیت کی بود؟؟ باید توی هشت هفته بری سونو قلب

من اگه بخوام بگم گریم میگیره باز ماجراش طولانیه یکم من دو ماه اول ازدواجم جلوگیری طبیعی داشتم و از ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات واقعا ممنون از راهنماییت ولی خب منم همونجوری که شما گفتی بی تجربم و نمیدونم باید چیکار کنم بخاطر همین میخواستم بگم بهشون