2777
2789
عنوان

کِی به خانواده ها گفتین که باردارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
عزیزم برو تحت نظر دکتر زنان،،،بعدش خودش میگه چیکار کنی،،تاریخ اولین روز آخرین پریودیت کی بود؟؟ باید ...

اینارو نمیدونم دیگه چون نامنظم بودم  اواسط ماه بود قبل ماه رمضون 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
از پریودت حساب کن هشت هفته برو دکتر برات سونو قلب بنویسه همین

همین فقط الان تا ۸ هفته کاری نمیخواد بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین فقط الان تا ۸ هفته کاری نمیخواد بکنم؟

ن فقط سه ماه اول کار سنگین نکن سعی کن شوینده به پوستت نزنی جرمگیر استفاده نکن با احتیاط رابطه داشته یاش  مراقب خودت باش اگه لک و درد شدید نداشتی احتیاجی به دکتر نیست تا هشت هفته

اگه مشکل تیرویید نداری ید فولیک بخور روزی یدونه 

اگرم  داری فقط اسید فولیک سال 

همین

اینارو نمیدونم دیگه چون نامنظم بودم  اواسط ماه بود قبل ماه رمضون

اما تاریخ پریودیت خیلی مهمه...پس اینجوری که میگی احتمالا شش هفته باشی برو دکتر که سونو بنویسه تا ببینی چند هفته ای اصلا وضعیتت چجوریه..اگه حداقل ده روز قبل ماه رمضون باشه میشی شش هفته

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
ن فقط سه ماه اول کار سنگین نکن سعی کن شوینده به پوستت نزنی جرمگیر استفاده نکن با احتیاط رابطه داشته ...

اها خیلی ممنون نه مشکل تیروئید ندارم فقط اینکه من نمیدونستم روزه گرفتم نگران اونم

اما تاریخ پریودیت خیلی مهمه...پس اینجوری که میگی احتمالا شش هفته باشی برو دکتر که سونو بنویسه تا ببی ...

اره مطمئنم اواسط ماه بود ۱۶ یا ۱۷ ولی قبل ماه رمضون غسل کرده بودم پیشوازم روزه گرفته بودم🤦‍♀️

اره مطمئنم اواسط ماه بود ۱۶ یا ۱۷ ولی قبل ماه رمضون غسل کرده بودم پیشوازم روزه گرفته بودم🤦‍♀️

پس شنبه برو دکتر برات سونو بنویسه وقت مناسبیه شنبه...و یادت نره اسید فولیک یک بخور هر شب تا میری دکتر...از همین الان هم لبنیات بخور کم چرب و جگر و بادوم زمینی و دارچین و عسل و خرما نخور

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

اینی که تو میگی میشه حداقل سه هفته قبل ماه رمضون چون پنجم ماه رمضون بود بنظرم همون شنبه عالیه برو

پس شنبه برو دکتر برات سونو بنویسه وقت مناسبیه شنبه...و یادت نره اسید فولیک یک بخور هر شب تا میری دکت ...

حتما میگم به همسرم شنبه بریم من فقط زعفران و میدونستم اونو حذف کردم ممنون که وقت گذاشتی 💖🌹🌹

اینی که تو میگی میشه حداقل سه هفته قبل ماه رمضون چون پنجم ماه رمضون بود بنظرم همون شنبه عالیه برو

گیج شدم چرا سر در نمیارم من 😂میرم حتما حساب سر انگشتیای خودمم قاطی کردم ممنون بازم که گفتی

گیج شدم چرا سر در نمیارم من 😂میرم حتما حساب سر انگشتیای خودمم قاطی کردم ممنون بازم که گفتی

خواهش میکنم برات روزهای خوب و بی استرسی رو آرزو میکنم انشاالله بدل خوش بیاد بغلت اما اگه سونو دادی حتما خبرش رو بهم بده

خواهش میکنم برات روزهای خوب و بی استرسی رو آرزو میکنم انشاالله بدل خوش بیاد بغلت اما اگه سونو دادی ح ...

ممنونم عزیزم میگم بهتون😁💖

اها خیلی ممنون نه مشکل تیروئید ندارم فقط اینکه من نمیدونستم روزه گرفتم نگران اونم

ن مشکلی نداره اولش جنین ارتباط خونی نداره ، حتما ید فولیک بخور تا هشت هفته اگه درد ولک نداشتی نرو 

من یبارم لک دیدم چون سرچ کردم دیدم طبیعیه نرفتم دکتر همون یبار بود

ن مشکلی نداره اولش جنین ارتباط خونی نداره ، حتما ید فولیک بخور تا هشت هفته اگه درد ولک نداشتی نرو&nb ...

ممنون عزیزم خیلی هول شده بودم این چند وقت نمیدونستم باید چیکار کنم 💖💖