2777
2789
عنوان

چیکار کنم نازا بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 65 پست
انشالله درست میشه . من هم قرص میخورم هم طبیعی میخوام ازین بع بعد از کا. دوم هم استفاده کنم 

قرص چی میخوری 

دکتر واست تجویز کرده ؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
توی این خراب شده قانونی نمیکنن پزشک های ارولوژیست با هزار منت انجام میدن  هزینه ما چهار ماه ق ...

اوه چه زیاد .شنیدم باید از دادگاه نامه ببری 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹☹اشتبا نکن منم اینه شما فکر میکردم ولی بعد یک سال از زندگی مشترکمون فکرو زکرم شده بود بچه.نمک زندگیه بچه

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
قرص چی میخوری  دکتر واست تجویز کرده ؟

اره دوزسپیتو . ال دی حساسیت نشون دادم جوش و بداخلاقی 

اینم خیلی افسردم کرده البته

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

وای چه تاپیک عجیبی😞

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
وای چه تاپیک عجیبی😞

یکی میخواد یکی نمیخواد 

من هیچجوره شرایطشو ندارم دوست دارم خونه داشته باشم ماشین شخصی علاوه بر شوهر داشته باشم چندسالی ریلعکس‌کنم و درس بخونم کلاسای مورد علاقمو برم و بعد در این باره فکر کنم

یکی میخواد یکی نمیخواد  من هیچجوره شرایطشو ندارم دوست دارم خونه داشته باشم ماشین شخصی علاوه بر ...

باشه عزیزم زندگی خودته ولی 10 15سال بچه نمیخوای😐 خیلی ریسکه واقعا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نمیشه مگه کلا قرص بخورم؟ من هم قرص و هم طبیعی و هم کاندوم استفاده میکنم 

چند سالته معمولا بعد ازسی سال توصیه میکنند قرص نخورید چون عوارضش زیاده طبیعی هم که کلا جلوگیری محسوب نمیشه چون ریسکش بالاست من الان شش ساله دارم با ک ا ن دوم جلوگیری میکنم البته دیگه شوهرم خسته شده وازاین ماه می‌خوام شش ماه قرص بخورم قرص برای شما عوارض نداشته چاق نشدی یا سینه هات بزرگ بشه اگر برای چند سال متوالی نمی‌خوای بچه دار شید آی یو دی خیلی خوبه پنج ساله وده ساله داره من خونریزیم زیاده ودکترگفت نذاری بهتره چون خونریزی روزیادتر می‌کنه ولی شمااگراین مشکل رونداری برو بایه دکترحرف بزن اکثرا با پول راضی میشند بذارند

چند سالته معمولا بعد ازسی سال توصیه میکنند قرص نخورید چون عوارضش زیاده طبیعی هم که کلا جلوگیری محسوب ...

اره بابد همینکارو کنم . چرا یه کوچولو سینه و شکم درووردم . 

چند سالته معمولا بعد ازسی سال توصیه میکنند قرص نخورید چون عوارضش زیاده طبیعی هم که کلا جلوگیری محسوب ...

ولی جوش صورتم بهتر شده

یعنی اشتهات زیاد شده یاخود قرص باعث چاقی میشه البته من نهایتا شش ماه می‌خوام بخورم که یه ذره هم شوهر ...

چاقی نمیشه گفت .چون خودمم کلا خیلی میخورم هله هوله و مخصوصا شام