بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مورد ما خانم طلاق میخاس چن بارم تا پای طلاق رفتن برگشتن ولی اخرش جدا شدن برعکس این قضیه بدتره یعنی زمانی که مرد طلاق بخاد خیلی امیدی به اون زندگی نیس اون آقا چرا طلاق میخاد؟
جلوی خانواده ها بحثو کشوند.بعد خانواده خودش عمدا خیلی بی احترامی کردن.اومدن خونه خواهرش خیلی توهین کرد.حالا به من میگه فایده نداره حرمتا بین همه ریخته شد و...ولی من واقعا نمیدونم مشکلش این باشه. اصلا بیخیال طلاق نمیشه
جلوی خانواده ها بحثو کشوند.بعد خانواده خودش عمدا خیلی بی احترامی کردن.اومدن خونه خواهرش خیلی توهین ک ...
باید شرمنده باشه که انقدر به شما توهین کرده عزیزم ولی یکی پشت کار هست که منصرفش نمیکنه عزیزم دعای علوی مصری تو نت هست بخون انشالله کوتاه میاد ولی من بهت میگم اگه ازش دوری بهش پیام بده نه اینکه معذرت خواهی کنی فقط درحدی که بفهمونی کار خودش وخانوادش اشتباه بوده براش مظلوم نمایی کن عزیزم مرد اگه حرمتش بریزه فکر میکنه هیچ کس دیگه قبولش نداره جوری رفتاار کن که بفهمه حرمت داره عزیزم
عزیزم بهش اعتماد داری خدایی نکرده پای کسی تو زندگیت نیست شاید هم براتون جادو کردن
بله صدردرصد جادو کردن.الان بهش میگفتم چه جوری اونهمه دوستم داشتی بعد برات یکهو تبدیل به نفرت شد.برام عجیبه.از من متنفره.به من حرفایی میگه که اصلا من اونکارو نکردم.نه اعتماد ندارم.من دلیل نفرت یکشبه رو نمیدونم
عزیزم توی خود گوگل سرچ کن دعای رفع سحر وجادو نی نی سایت برات کلی تاپیک میاد که درمورد همین موضوع هست انشالله به دردت بخوره ایه 81یونس یا 83فلما القو قال 41بار روی اب بخون خیلی خوبه برای رفع سحر جادو انشالله که کوتاه میاد دوباره به خوشی زندگی میکنین
ان شالله راست به کارتون بیاد و همه چیز ختم به خیر بشه ... خیلی ناراحت شدم براتون ... واقعا شرایط سختی دارید . خدا کمکتون کنه بحق امیرالمومنین
چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!