2777
2789
عنوان

فقط یه لحظه خواهش میکنم

116 بازدید | 10 پست

فردا دادگاه برادرمه خواهش میکنم واسش دعا کنید بخدا قسم بیگناهه بی خود بهش تهمت زدن دعا کنید دادگاه رای به بی گناهیش بده مطمئن هستم دعای شما عزیزان در حق برادرم مستجاب میشه 

ان‌شاالله حق به حق دار برسه

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

ازذکریونسیه غافل نشو

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰۰ بارسبحانک یالا اله الا انت انی کنت من الظالمین

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

ممنون عزیزم انشاالله همیشه موفق باشید

خواهش میکنم انشاالله ازشون رفع اتهام بشه