2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا کردم

470 بازدید | 34 پست

سلام با شوهرم دعوا کردم اولش شوخی بود بعد دعوا شد

خیلی ناراحت شدم هرچی اون فحش داد من جوابشو دادم حتی اون زد تو صورتم و منم جوابشو بهش دادم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد نیم ساعت اومد منت کشی منم باردارام و شرایطم واقعا خاصه 

واقعا خیلی ناراحت شدم و دلم شکست

واسه همین بخش گفتم نمیخوام ببینمت برام زهرمار بیار بخورم و بمیرم و اخرشم بهش گفتم تو از ادمای تو خیابون هم کمتری

اونم سر حرف اخرم خیلی ناراحت شد

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
کاش ما خانما تو دعوا جلو زبونو بگیریم بعد از دعوا باا سیاست بریم جلو تا بیاد عذرخاهی اینجوری حرمتا ...

من دقیقا اینطورم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

بعد گفت من دیگه از این هفته نمیام خونه 

تو هم هرجا دلت میخواد برو

منم جوابشو ندادم اونم رفت بیرون

خب دعواتون سر چی بود؟

هزاربار بهش گفتم فحش نده الانم سر اینکه فحش داد اونم الکی به هرکی فحش میده دعوامون شد

همیشه باشوخی بهش میفهموندم ولی اینبار دیگه دعوا شد

منم باشوهرم دعواکردم اصلا ادمو درک نمیکنه فقط میخوادحرف حرف خودش باشه 

خسته شدم من نمیگم درک نمیکنه بده

ولی خیلی ازش ناراحتم امضامو بخونم 

من احمق استراحتم اصاا حالم خوب نیس 

درسته این رفتارا؟؟؟