2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده من قطع رابطه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت میگم بیا با هم حرف بزنیم میگه چیه دوباره حرف یادت دادن

براش نامه بنویس .تو نامه خیلی منطقی بگو هر چیزی رو که برای خودت میپسندی برای منم بپسند .دوست داری کسی تورو از پدرمادرت جدا کنه .فردا که دختردارشدی اینهمه زحمت براش کشیدی دوست داری شوهرش نزاره ببینیش 😐

دیگه با درد ندیدنشون عادت کردم اما با فحاشی که نسبت به خانوادم می‌کنه نمیتونم کنار بیام فقط دارم از تو خورده میشم

توی همین چهار ماه ۱۰کیلو کم کردم زیر چشمام کبود شده 

پدر و مادر با فشار بالا دارن روزشون شب میکنم و مامانم خونه تنهاست روزا و حالش بد میشه نیستم که کمک حالش باشم فقط خدا هر چی میخواد به همسایه مامانم بده هر وقت نگرانم میگم لطفا حالش بپرسین

براش نامه بنویس .تو نامه خیلی منطقی بگو هر چیزی رو که برای خودت میپسندی برای منم بپسند .دوست داری کس ...

عزیزم خدا یکی از اون فرشته ها آسمونیش بهم داده و من الان یک دختر دارم و بخاطر همین هست نمیتونم زیر این زندگی بزنم 

عزیزم خدا یکی از اون فرشته ها آسمونیش بهم داده و من الان یک دختر دارم و بخاطر همین هست نمیتونم زیر ا ...

چه ربطی به این داره که زیر زندگیت بزنی ؟🤔فقط خودشو با وجدانش و خداش تنها میزاری همین .بهش یه تلنگر میزنی قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته یا قبول میکنه یا نه 😐مهم اینه که تو حرفتو بهش زدی و اگر یه روز دنیا چرخید و خدا جواب کارشو داد یادش میاد از کجا خورده 😑

چون بعد این کاری که کرد خیلی چیزهای دیگه هم از گذشتش فهمیدم 

که منو دوست نداره خاطر خواه یکی از همکلاسی هایش بوده

اینکه فکر می‌کنه که من برای پول پدرش زنش شدم

و خیلی کارا و چیزهای دیگه هست که دلم اینقدر ازش پر هست که خدا می‌دونه 

اما من بچه دارم و باید بخاطر دخترم تحمل کنم 

ولش کن  همشون همینن  هیج وقت نزاشت من راحت برم با خانوادم، خودش که می ره پیش خانوادش منو ...

منم مثل توام ...

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

چقد سرگذشت من وشما شبیه همه .بااین تفاوت ک شوهرمن نذاشت 7ماه حتی بمادرم زنک بزنم  داشتم ازدلتنگی بغض خفه میشدم باز نمیذاشت بزنگم بدتر میدیدگریه کردم دعوام میکرد بیشتر ..

بعد 7ماه عید .دیگه گذاشت فقط یه زنگ بمادرم بزنم .الان 9ماهه ندیدم مادرمو ...

واینکه من بچه ندارم اما باوجودتمام بدیاش نمیخوام جداشم ازش.

منم مثل شما همش خونه هستم .تنها.وبیرونم کلا نمیبره منو .یا ببره خودش باشه همرام اونم زود برگردیم..

به امید سربراه شدنش موندم ...واقعا سخته مادر بچه بزرگ کنه بعد دامادش اونو ازدیدن بچش محروم کنه

این چندماه همش باهمین سایت خودمو سرگرم میکنم. ازبس غصه خوردم وگریه  اسکلت شدم زیر چشمام کبود 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
چقد سرگذشت من وشما شبیه همه .بااین تفاوت ک شوهرمن نذاشت 7ماه حتی بمادرم زنک بزنم  داشتم ازدلتنگ ...

همیشه از خدا میپرسم مگه من چی گناهی کردم که منجر شده که از حق طبیعی زندگی کردنم بگذرم مگر چه قدر می‌خوام عمر کنم و چند بار قراره بدنیا بیام و زندگی کنم اما افسوس که هر چی به شوهرم میگم حرف حرف خودشه