2777
2789

میگن بچه بعد شصت روز رنگ عوض میکنه 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا جايي ك من ديدم از همون اول مشخصه رنگ پوست نوزاد

پسرخالم بدنيا اومد پوستش سبزه چشم مشششكي حتي موهم داشت مشششكي

الانم كه سه سالشه سبزست ديگه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

یه مامای پیر باتجربه قبلا به دوستم گفت بچه هایی که موقع نوزادی پوستشون حالت قرمزی داره بعدا بزرگی گندمگون یا نسبتا سبزه میشن 

ولی اونایی که خیلی سفیدن از اول مشخصه 

مثلا دختر دوستم بدنیا اومد پوستش همینطور یکم سرخ و تیره بود بعد تا مثلا 2 سالگی روشن بود ولی کم کم بزرگ شد رنگ پوست اصلی اش الان گندمگون هست 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
یعنی سفید میشه

نمیدونم باید صبر کنی، پسز دوماهه من هنوز معلوم نیست سفید میمونه یا نه

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...