2777
2789
عنوان

رضایت از زندگی بعد از بچه دار شدن

405 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان.انشالله عیدتون مبارک باشه

من حس میکنم بعد از بچه دار شدن روابطمون سرد شده با همسرم و دیگه همدیگرو فراموش کردیم و رمانتیک نیستیم و همه جیز شده نگهدای از بچه و انجام دادن کارهاش.

یه جورایی زندگی هم برام باوجود پسرم معنا پیدا کرده و از طرفی هم بی معنی شده و افسرده ام و حس میکنم دیگه منو همسرم مثل قبل نمیشیم و بچه همیشع بین ماست و مثل یه مانع نمیذاره باهم خلوت داشته باشیم و خوش بگذرونیم

خیلی ناراحتم که محدود شدم و همیشه کنج خونه ام و دیگه اسیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از این قضیه میترسم...ولی چاره چیه بالاخره باید یه روزی بچه دارشم🙁

نه عزیزم تا وقتی این ترس رو داری و حس خوبی به بچه دار شدن نداری بخاطر حرف مردم یا سن و سال اینکارو نکن و بچه دار نشو.قسم میخورم اگر اونموقع دهن بین نبودم و قوی تر بودم خودم برای زندگیم و زمان بچه دار شدنم تصمیم میگرفتم

خوب حالا یه بچهی رو میشه یه کاریش کرد سرگرم ....ولی دوتا دیگه هیچچچچچچ ..من کاملا درخدمت بچه هام یعنی وقت کم میارم ازصبح تا شب بدو بدو دنبال شون .....شبم تازه تو اتاق شون باید بخوابم چون تا صب ده بار بیدارمیشن نوبتی🙄

یه سوال به جز موارد خصوصی و صمیمانه تر  مثلا همسرتون پیش فرزندتون بهتون ابراز علاقه نمیکنه؟شمارو پیش فرزندتون درآغوش نمیگیره؟  نمیبوسه؟ که میگی هیچ وقت خلوت نداریم؟

چون تفریحات دیگه مثل مسافرت و دریا جنگل پارک سینما که با وجود بچه و همگی باهم هم میشه انجام میداد.

البته من بچه ندارم فقط برام سوال پیش اومد

نه عزیزم تا وقتی این ترس رو داری و حس خوبی به بچه دار شدن نداری بخاطر حرف مردم یا سن و سال اینکارو ن ...

میگن سنت میره بالا حوصلت کم میشه واسه بچه داری.ولی خودم فعلا کاری به بقیه ندارم و هیچ اقدامی نکردم.

یه سوال به جز موارد خصوصی و صمیمانه تر  مثلا همسرتون پیش فرزندتون بهتون ابراز علاقه نمیکنه؟شمار ...

چرا ولی بیشتر حواسش به بچست.اصلا انقدر گریه میکنه و میخواد تو بقل باشه که نمیتونیم فکر درآغوش گرفتن همدیگرو کنیم.بخدا حتی فکر میکنم سفر یا سینما یا هرجا برم باید با بچه زجر بکشم چون نمیذاره راحت باشم 

میگن سنت میره بالا حوصلت کم میشه واسه بچه داری.ولی خودم فعلا کاری به بقیه ندارم و هیچ اقدامی نکردم.

به منم همین حرفارو میزدن ولی بخدا قسم پشیمونم که به حرفشون گوش دادم و از حرفاشون ترسیدم.به کسی هیچ ربطی نداره که ما دو روز دنیا میخوایم چه تصمیمی برای زندگی شخصی خودمون بگیریم.چون هیچوقت یکی ازینا که این حرفارو میزد نمیاد کمکتون وقتی بچه دار بشید