2777
2789

امسال ۱۸ سالم میشه دوست دارم به اسم خودم هم بگیرم یا کارت گوگولی 🫠😂 شرایط گرفتنش چجوریع آخه دیدم ی سری از کارت هاش خیلی خوشگله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کارت خوشگلا جونیوره برای زیر هجده سال هست

شرایط خاصی نداره، داخل برنامه ثبت نام میکنی و احراز هویت انجام میدی،ادرس رو ثبت میکنی میاد در خونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من کارت به اسم خودم فکر کنم از ابتدایی داشتم

من دیگه چون مامانم یکی اضافه به اسم خودشون داشتن همون گرفتم ازشون دیگه نرفتم دنبالش 🫠ولی می‌خوام دیگه امسال برای خودم بگیرم

بلو بانک رو اول نصب کن 

دیگه داخلش هست افتتاح حساب 

همین باید سلفی بگیری و عکس کارت ملی اینا 

دیگه حل میشه بعدش درخواست صدور کارت فیزیکی داره داخل خود برنامه اونو بزن کارتو میفرسته دم در

من دیگه چون مامانم یکی اضافه به اسم خودشون داشتن همون گرفتم ازشون دیگه نرفتم دنبالش 🫠ولی می‌خوام دی ...

منم راستش مامانم رفته بود برام حساب باز کنه گفته بود کارتم میخوای گفته بود اره ولی ذوقی نداره کارت داشتن