2777
2789
عنوان

کسی هست کمک کنه بدون قضاوت

998 بازدید | 70 پست

سلام. یه خانم مطلقه یا بیوه که زیر 28 سال سن داشته باشن و ترجیحا فرزند داشته باشه هست که  به قصد کمک به یک زوج قبول کنن تخمک اهدا کنه . 

البته در حد عرف ازشون تشکر مالی میشه اما میدونم هیچ هدیه ای جبران این محبت را نمیکنه. و میخوام قصد اون بنده خدا هم خیر و هدیه باشه. 

به دلایلی نمیخوام از واسطه های بیمارستان ها بخوام دونر معرفی کنن. و نمیخوام تخمکی داشته باشیم بدون شناخت شخص

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

منکه نفهمیدم‌منظورتو 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تخمک میخوای اینجا .هر کسی هم این کارو انجام بده برای پوله چون نیاز داره ن چیز دیگه .

هزینه اش پرداخت میکنیم اما نمیخوام از فروشنده های حرفه ای بگیرم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
تخمک اهدایی 

برا خودت میخوای

یا خودت میخوای اهدا کنی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ما الان چیو قضاوت نکنیم این که درخواست بود

اینجور درخواست ها بی قضاوت هم نیست

واقعا مشخص نیست؟

😎نه

خب عزیزم اخه تو نی نی سایت تو فضای مجازی میشه ب کسی اعتماد کرد؟🤔از فامیلاتون نمیتونه کمکتون کنه؟

هیچ کس از اطرافیان نمیدونن و نمیخوام بدونن. اینجا هم بالاخره راهی هست برای ابتدای اشنایی