2777
2789
عنوان

کسی هست کمک کنه بدون قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 70 پست
میدونی اگ کسی قبول کرد هزینه اش چقدر زیاده؟

هزینه در حد عرف که الان انجام میشه تو خیلی بیمارستان ها پرداخت میکنیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

کسی را تو اقوام و دوستان میشناسید که شرایطش را داشته باشه و شاید گره مالی هم از زندگی اون بنده خدا باز شه؟؟ 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه هاش زیاده باید پول هنگفتی بدی بدشم چند مورد شنیدم میگن کامل قطعی نیس ک بارور بشه.

شما خانم همه مراحل دکترارو رفتی اخرین کار فقط تخمک اهدایی هستش؟؟دکترا اینجور گفتن؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
هزینه هاش زیاده باید پول هنگفتی بدی بدشم چند مورد شنیدم میگن کامل قطعی نیس ک بارور بشه. شما خانم هم ...

اووف این سوالا چه ربطی به درخواست من داره؟ بیشتر هزینه ها برای ازمایش و اتاق عمله. بله خیلی راه ها را رفتیم

نشد    

تو‌مجازی نمیشه اعتماد کرد...

من جا شما بودم از یه راه دیگه کیس مورد نظرموپیدا میکردم...

خودم بدون واسطه...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
هزینه در حد عرف که الان انجام میشه تو خیلی بیمارستان ها پرداخت میکنیم

کم خودت بچه میخای انشالله خدا بحق علی اصغر حسین دامنتو سبز کنه .من چهار سال بچه دار نمی شدم هر دکتری رفتم گفتن رحمت خیلی مشکل داره اصلا قید بچه رو بزن اخر ی دکتر پیدا کردم اینقدر پیش شوهرم گریه کردم ک نگو ک بیا بریم پیش این دکتر شوهرمم میگفت ولش کن من بچه نمی خام و و این حرفا پولم نداشتیم مامانم بنده خدا پلاکشو داد فروختم پیش دکتر هما اسکوئیان آی یو آی کردم الان شکر خدا پسرم هفت ماهشه کنارم خوابه

تو‌مجازی نمیشه اعتماد کرد... من جا شما بودم از یه راه دیگه کیس مورد نظرموپیدا میکردم... خودم بدون ...

این کار را کردم . با یه خانومی دوست شدم و بنده خدا خیلی مشتاق بود هر کمکی از دستش برمیاد انجام بده. ازمایش ها نخورد

کم خودت بچه میخای انشالله خدا بحق علی اصغر حسین دامنتو سبز کنه .من چهار سال بچه دار نمی شدم هر دکتری ...

الحمدالله. اتفاقا دکترم گفت رحمت خیلی خوبه و سالمه . تخمدات ها متوقف شدن. یکسال پریود تشدم. الان با دارو میشم اما تخمک ندارم

چراازاونایی که کارشون همینه تخمک نمیگیری؟دلیلت برای این کارچیه؟

فک کن اگه بچه ای بدنیا بیاد 10 تا خواهر و بردار جاهای مختلف داره

تو‌مجازی نمیشه اعتماد کرد... من جا شما بودم از یه راه دیگه کیس مورد نظرموپیدا میکردم... خودم بدون ...

و خیلی چیزای دیگه