2777
2789
اره عزیزم خیلیی بهترشدم.ده جلسه فیزیوتراپی انجام دادم راحت شدم..واینکه کارای سنگین نمیکنم..

شما دیسکت بیرون زده بود ؟ ام آر آی دادی ؟ من دیسک بیرون زده و درد توی ران و ساق پا همون سیاتیک دارم ، برای شما هم مثل من بود ؟ یعنی منم خوب میشم 

شما دیسکت بیرون زده بود ؟ ام آر آی دادی ؟ من دیسک بیرون زده و درد توی ران و ساق پا همون سیاتیک دارم ...

اره عزیزم یه دیسک بیرون زده و خشک شده..خیلیییی رعایت میخواد..من مرتب با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم.کیسه اب گرم میذاشتم بعدشم چنتا حرکت کششی ک ارتوپد گفته بود و انجام میدادم..اینو بهت بگم ک این درد میره و میاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم یه دیسک بیرون زده و خشک شده..خیلیییی رعایت میخواد..من مرتب با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم. ...

عزیزم تو گفتی ده جلسه فیزیوتراپی رفتم خوب شدم ،امید داشتم منم خوب شما امروز جلسه ی دهم هست ،قرص مسکن که دکتر داده بود تمام شد الان باز همون دردا هست انگار این چند روز هم مسکن بوده منو نگه داشته ... مسیر عصب سیاتیک خیلی درد می‌کنه و پاهام خشکه حتی نمیتونم حرکات کششی انجام بدم چی کار کنم ؟ چرا من خوب نمیشم الان بیشتر از سه ماهه اینجوری ام 

عزیزم تو گفتی ده جلسه فیزیوتراپی رفتم خوب شدم ،امید داشتم منم خوب شما امروز جلسه ی دهم هست ،قرص مسکن ...

عزیزم درست میگی دردا هست و حرکات کششی با درده..تو انجام بده کم کم حرکاتو..ب مرور بهتر میشی..

درد میاد و میره..من بخاطر معدم نشد حتی مسکن بخورم.خیلی درد کشیدم..چن روز قبل فعالیتم زیاد باز درد داشتم‌ولییی موندگار نیس..حتمااااا با روغن سیاه دونه ماساژ بده..بعضی وقتا ماهیچه سفت میشه فشار ب سیاتیک میاره..

عزیزم تو گفتی ده جلسه فیزیوتراپی رفتم خوب شدم ،امید داشتم منم خوب شما امروز جلسه ی دهم هست ،قرص مسکن ...

سلام

منم چندین ساله درگیر دیسک بیرون زده گردن و کمرم

دکتر زیاد رفتم

حتی ارتوپد گفت بخاطر اعصابته!

طب سنتی رفتم داروهای اعصاب و ارامبخش داد

یه مقدار روغن

شکرخدای مهدبان عالی هستم مراعات کنم

من کلا چهاردست و پا راه می رفتم

انگشتای دست چپمم گز گز و بی حسی داشت حتی میگفتن گردن عمل!

تهرانی ادرس دکتر بدم مراجعه کن یه جلسه