2777
2789
عنوان

هپاتیت ب پدرشوهرم وانتقالش به بچم

451 بازدید | 15 پست

بچه ها پدرشوهرم هپاتیت ب داره بچه هاش و مادرشوهرم ازمایش دادن...دکترگفته شوهرم ومادرشوهرم ازازمایششون معلومه نباید بزنن واکسن ولی بقیه خاهرشوهرام دوتاش حتماباید بزنن دوتاشم شاید بهداشت بگه بزنن...این وسط منوبچم موندیم بچم پنج ماهشه نمیدونم چکارکنم به بچم انتقال پیدامیکنه یانه؟چون اینوخیلی دوس داره درسته بیمارستانه ولی زنگ‌میزنه بیارید ببینمش...نمیتونم بگم که نمیارم ازاینطرفم موندم چکارکنم واکسنشو بزنم یانزنم چکارکنم گیجه گیجمممم

تروخدا راهنماییی کنید

اره باید به بچتم بزنی.تازگی گرفته؟؟از کجا گرفته؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هپاتیت یه بیماری به شدت واگیر داریه خودتون هم که بیمارستان میرید حتما واکسن بزنید بچه رو نباید ب ...

ازاون موقع نرفتیم دیدنش‌ولی چکارکنم الان من ببرم دکترواکسنشو بزنه میتونم ببرمش ببینه جون یدونه نوه مسری هس دوسش داره هی دلش تنگ میشه میخادتش

به بچه واکسنشو زدن

کارت واکسنو نگاه کن اونجا نوشته شده

خودتم برو و واکسن بزن

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
باید بزنه واکسن؟

عزیزم بچه ات واکسنشو زده و نگرانی نداره. خودتون هم اگه واکسن نزدید حتما واکسنشو بزنید و اگه زدین یه آزمایش تیتر آنتی بادی بدید تا مطمین بشین سطح پادتن ضد ویروس هپاتیت در بدنتون توی سطح مطلوبی هست.

من بچه بودم همه واکسنام زده شده ولی فکرنکنم به اون ربطی داشته باشه

واکسن هپاتیت تا ده سال باعث ایمنی در برابر ویروس میشه. دوباره باید بزنی، تو سه نوبت هم میزنن اگه واکسنشو نزدی حتما پیگیرش باش