2777
2789
عنوان

کی بلده فسنجون درست کنه 😍🥰

108 بازدید | 12 پست

براخودم شل و ابکی میشه شاید گردوش کم میزنم یه لیوان میریزم .

اندازه هاشم بگید برا ۴ نفر 

با سینه مرغ میشه؟

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

واسه ۵ نفر من ۷۰ تا گردو خرد میکنم . 

باید با یخ بپزی اصلا آب نزنی . فیله مرغ هم که محشر میشه . اول هم پیاز رو سرخ کردی گردو آسیاب شده رو تفت بده تا بوی خامیش گرفته بشه . رب انار ترش میزنم من .

هیچ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول اب خیلی کم بربز، زیرش هم خیلی کم باشه، برای قوام ش،می تونی موقعی که گردو رو تفت‌میری یه قاشق ارد تفت بدی دیگه شل نمیشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اندازشو نمیدونم

چشمی میریزم

اول پیاز داغ درست کن و بعد گردو رو تفت بده هرقدر بیشتر تفت بدی رنگش تیره تر میشه بعدم نمک میریزی و آبش رو اضافه میکنی

من جای رب انار آبغوره میریزم و کمی شکر

ملس دوست دارم

با سینه مرغ میپزم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

حتما گردو ش کم میزنی بیشتر بریز برای چهار دو تا لیوان آب بریز

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

در قابلمه رو باز کن بگذار رو حرارت کم آب اضافی تبخیر بشه...

من به ازای هر نفر یک قاشق و نیم گردو و کنجد ساییده میریزم..(میدونم کمه ولی خوب گردو گرونه مدیریت میکنم)

و اصلا اب زیاد نریز کم کم اب یخ اضافه کن به خورش..

اندازشو نمیدونم چشمی میریزم اول پیاز داغ درست کن و بعد گردو رو تفت بده هرقدر بیشتر تفت بدی رنگش تی ...

چنساعت؟باز اب اضافه کنم ؟

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
واسه ۵ نفر من ۷۰ تا گردو خرد میکنم .  باید با یخ بپزی اصلا آب نزنی . فیله مرغ هم که محشر میشه ...

مرغو کی بزنم 

اندازشو نمیدونم چشمی میریزم اول پیاز داغ درست کن و بعد گردو رو تفت بده هرقدر بیشتر تفت بدی رنگش تی ...

مرغو کی بریزم 

چنساعت؟باز اب اضافه کنم ؟

نه دیگه آبش رو هر مقدار میخوای اولش بریز

تا وقتی جا بیفته 

آخرسر هم یه تیکه یخ بنداز داخلش که شوک بهش بدی و روغن بندازه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی