صورتم همیشه بگی نگی جوش داشت ولی بعد از بارداری دومم لک اضافه شد همه میگفتن بعد از وضع حمل به مرور بهتر میشی ولی نشدم لکها خیلی بیشتر و پر رنگ تر شدن و جوش هم اضافه شد کسی اگه تجربه ای داره بیاد بگه
چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
من خواهرم اینطوری بود یک کرم گرفت از این دست سازا تمام لک جوشاش و لک بارداریاش از بین رفته خواهر دیگمم داره استفاده میکنه صورتش ۲ درجه شفاف تر شده الانم استفاده میکنه، کرمش ۸۰ تومنه فکرکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواهرم اینطوری بود یک کرم گرفت از این دست سازا تمام لک جوشاش و لک بارداریاش از بین رفته خواهر دیگ ...
عزیزم کرمش اسم نداشت نمیتونی بپرسی ازش؟
چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
من ن اطرافیام توی کلینیک زیبایی دکتر انجام میده با پوستت بدون کرم کیف کن
مشکلشون لک بارداری بوده؟نتیجه هم گرفتن؟