2777
2789
عنوان

سردرگمم از دست جنسیت بیایید

185 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۳۰ هفته باردارم 

تو بارداریم همون اول میخواستم سقط کنم که مامانم خواب دید اومدن یه تیکه استخوان بهش دادن گفتن این هدیه امام رضاس 

بدون اینکه مامانم خوابش و برای بابام تعریف کنه چندروز بعد بابام خواب دید من یه پسر دارم اسمش رضاس خودمم خواب دیدم تو صحن امام رضام 

حالا اینا همه یه طرف وریارم اصلا شبیه ویار دخترم نیست تو بارداری دخترم اب میخوردم می اوردم بالا اما اینبار اصلا به تنها چیزیم ویار دارم شوهرمه

اصلا چاق نشدم مثل دفعه قبل شکمم برخلاف قبلی که پهن بود گرد و تیزه اما سونو ان تی و انومالی هر دو گفتن دختره 

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

ینی سونو وانومالی اشتباه کردن تا هفته سی وشما براساس خواب فکر میکنی پسره

عزیزم علم پیشرفت کرده دیگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی سونو وانومالی اشتباه کردن تا هفته سی وشما براساس خواب فکر میکنی پسره عزیزم علم پیشرفت کرده دیگه

نه خب من هفته ۳۰ هنوز سونو نرفتم ۱۸ رفتم

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

سی هفته ای هنوز درگیر جنسیتی چیزی که هست رو بپذیر خودتو درگیر خواب و حرفای خاله خانباجیا نکن ویار هیچ ربطی به جنسیت نداره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم دختره و همه بارداری ها یک مدل نیست منم خواب دیدم دختر زایمان کردم درحالیکه پسر بود اونقدر به پسر فکر میکنین تو خواباتون اینجوری میبینید

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نه خب من هفته ۳۰ هنوز سونو نرفتم ۱۸ رفتم

اها انشالله همونی باشه ک میخوای 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم دختره و همه بارداری ها یک مدل نیست منم خواب دیدم دختر زایمان کردم درحالیکه پسر بود اونقدر به پ ...

منم خواب دیدم زنداداشم پسر اورده دختر شد

برا دوستم خواب دیدم دختره پسر شد

من میدونم امکان خطا سونو انومالی شاید یک درصد اما از بس اطرافیان اینارو بهم میگن سردر گم شدم واینکه خودم خیلی دوست داشتم پسر باشه این بیشتر درگیرم میکنه 

منم یکم زیادی پسری بودم یعنی دوسداشتم  بچه اولم پسربشه ۴تابارداریم سقط شدو۳تاش معلوم بودپسربودن ولی اینباردختره وقتی توسونوگفتن دختره حالم یجوری شد شایدتایکماه حالم خوب نبود تازه فک کن بد۱۰سال باردارم باشی وبه جنسیت فکرکنی😅 اخه دست خودم نیس پسربچه دوسدارم 

خلاصه الان عاشق دخترمم پسربی وفاس اونانموندن ولی دخملیم الان ۳۲هفته س قربونش برم😍😍😍

یه چیزدیگه تواتاق زایشگاه بودم زنه بامادرشوهرش اومده بودزایمان کنه اولیش دختربود دومی رم گفته بودن دختره یهوبچه به دنیااومدپسربود چ پسرتپلی😙

مادرشوهره تاصبح باعروس حرف نزدصبحم گذاشت رفت😐

برای منم چندین نفر خواب پسر دیده بودن ولی دختر بود

حتی سونو ان تی هم گفت پسره ولی انومالی گفت دختر و همون بود

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌