2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هااااا  واقعا این جوریه منکه متوجه نمیشم شوهرتو

چیشو متوجه نمیشی عزیزم.. تو خانواده اون همه زنای دور برش کاری و فرزن.. من دختر ک بودم همش سرم تو کتاب بود الانم پرستارم همش خونه داریمو میکوبه تو سرم و با بقیه زنا مقایسه میکنه

طبق تجربه ای که دارم رفتار شما هم بی تاثیر نبوده تو این رفتارهای شوهرتون. احتمالا مادر شما هم این رف ...

میگه شوهرم میگه کار کنم پیشش نشینم.به مادرش چه .یعنی مادرشم روو راحتی مینشسته .چی میگی

خدایا شُکرت❤🧿
شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل ...

یه بار به همسرم گفتم تا کی میخوای منو دوست داشته باشی ؟ جوابش جالب بود برام ، گفت تا موقعی که همینطور دوست داشتنی بمونی

عزیزم ببین چی باعث شده کار به اینجا بکشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هر چی توقع اون از من داره.. من فقط محبت میخام و احترام! 

همینم توقعه ؛ درسته که به جاست ولی سعی کن برا خودت مثل پرنسس باشی و خودت خودتو دوست داشته باشی حتی با یک فنجون چایی یا آرام یک جا نشستن خودتو دوست داشته باشی هیچ توقعی از او نداشته باش ؛ کم کم همه چیز درست میشه

طبق تجربه ای که دارم رفتار شما هم بی تاثیر نبوده تو این رفتارهای شوهرتون. احتمالا مادر شما هم این رف ...

خب من باید چیکار کنم؟ راه چاره چیه.. مشاوره نمیاد میگ من کامل و بی نقصم

چیشو متوجه نمیشی عزیزم.. تو خانواده اون همه زنای دور برش کاری و فرزن.. من دختر ک بودم همش سرم تو کتا ...

گفتم شوهر تو متوجه نمیشم ک فازش از این‌کارها چیه  بعدشم‌  ربطی نداره به خانواده قرار نیست‌۵تا انگشت مثل هم‌باشن

شما مشکلی نداری .بگو به اندازه کافی توو بیمارستان سره پام خونه میخوام استراحت کنم وا

خدایا شُکرت❤🧿
میگه شوهرم میگه کار کنم پیشش نشینم.به مادرش چه .یعنی مادرشم روو راحتی مینشسته .چی میگی

اره عزیزم ناخاسته الگوبرداری میشه

مثلا وقتی زن همیشه اماده باش باشه که ببینه چی کم و کسر و خدمت رسانی کنه یه بار که 5 دقیقه دیر پاشه شوهرهه صداش درمیاد .

یه بار به همسرم گفتم تا کی میخوای منو دوست داشته باشی ؟ جوابش جالب بود برام ، گفت تا موقعی که همینطو ...

عزیزم ما تازه یه سال ازدواج کردیم این قهر و عدم محبت کلامی تو دوران عقدم بود.. و این مساله خونه داری ۲، ۳ماه بعد عروسی پدیدار شد

عزیزدلم اول راهی و تازه زندگیتو شروع کردی 

اکثر زوجها اول زندگیشون از این مشکلات دارن تا همدیگرو بشناسن و جابیفتن . نباید جابزنی ببین سرچه چیزهایی حساس شده یا اینکارارو میکنه ؟

خود من هم اول زندگیم شوهرم خیلی تحقیرم میکرد و عیب هامو میگفت . همه جا تعریف و تمجیدم بود ولی شوهرم تحقیر . منم ناراحت که شوهرم چرا اینجوره . کم کم دیدم که اینکارا رو میکنه که مبادا من فکر کنم از اون سرترم منم کم کم رفتارمو اصلاح کردم و اونم خوب شد باهام