2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

تو فکر همه هست .............. فکر جدیدی نیس ؟

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .

دلت جای دیگه گیره؟🤔

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
الکی افتاده ب جونت یا چیزی دیدی یا شنیدی

شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل کوچیک قهر میکنه چن روز حرف نمیزنه و غذا نمیخوره!.. من هیچ محبت کلامی نمیشنوم ومحبت لمسی نمبینم با اینک تازه سال اول ازدواجم!  و اینک مدام ب شوخی خنده ب منو خانوادم توهین میکنه

همه فکراتو بکن اگه زندگیت بعد طلاق بهتر میشه طلاق بگیر اگه نه بشین سر خونه زندگیت حداقل خانوم خونه خودتی 

بعد طلاق هزارجور حرف پشتته میخایی بری خونه پدری یا جایی دیگه که باز هر چی باشه اندازه خونه خودت راحت نیستی

ببین از اگه از زندگیت 50 درصد راضی هستی بشین درستش کن، بشین مشکلای نصفه نیمه زندگیتو اصلاح کن، فردا جدا شی میری تو یه زندگی که باید از صفر بسازیش و معلوم نیس چی از آب در بیاد.سعی کن خوبیای همسرت بیشتر ببینی،  همه آدما از دور قشنگن 

چرا آخه ؟

شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل کوچیک قهر میکنه چن روز حرف نمیزنه و غذا نمیخوره!.. من هیچ محبت کلامی نمیشنوم ومحبت لمسی نمبینم با اینک تازه سال اول ازدواجم!  و اینک مدام ب شوخی خنده ب منو خانوادم توهین میکنه

شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل ...

طبق تجربه ای که دارم رفتار شما هم بی تاثیر نبوده تو این رفتارهای شوهرتون. احتمالا مادر شما هم این رفتارها تو زندگیش بوده و شما الگوبرداری کردی