الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل کوچیک قهر میکنه چن روز حرف نمیزنه و غذا نمیخوره!.. من هیچ محبت کلامی نمیشنوم ومحبت لمسی نمبینم با اینک تازه سال اول ازدواجم! و اینک مدام ب شوخی خنده ب منو خانوادم توهین میکنه
ببین از اگه از زندگیت 50 درصد راضی هستی بشین درستش کن، بشین مشکلای نصفه نیمه زندگیتو اصلاح کن، فردا جدا شی میری تو یه زندگی که باید از صفر بسازیش و معلوم نیس چی از آب در بیاد.سعی کن خوبیای همسرت بیشتر ببینی، همه آدما از دور قشنگن
شوهرم ازم مخاد جلوش دائم کار کنم و وقتی اون خونس رو مبل نشینم دائم تو اشپزخونه باشم... دائم سر مسائل کوچیک قهر میکنه چن روز حرف نمیزنه و غذا نمیخوره!.. من هیچ محبت کلامی نمیشنوم ومحبت لمسی نمبینم با اینک تازه سال اول ازدواجم! و اینک مدام ب شوخی خنده ب منو خانوادم توهین میکنه