nadia2019 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 469 عنوان لطفا يه حس شيشمي بيا ممنون🙏🏿😔 56 بازدید | 5 پست لطفا بگيد عاشقمه ؟بهش ميرسم؟چه زماني؟تروخدا بگيد🙏🏿🙏🏿 میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️ 1399/03/05 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_malooooosak_ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 1546 اومد منم بگه كي حاجتروا ميشماصلا ميشم يا نه ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 اومد منم بگه كي حاجتروا ميشم اصلا ميشم يا نه من خودم دنبال حس ششم بودم اما براتو یهو ب دلم افتاد تا یه سال حاجت روا میشی زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
_malooooosak_ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 1546 من خودم دنبال حس ششم بودم اما براتو یهو ب دلم افتاد تا یه سال حاجت روا میشی يه سال ...😔دوساله منتظرم ديگه كم آوردم ته خطمي روزم نميتونم چه برسه به يه سال..😔 ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 يه سال ...😔 دوساله منتظرم ديگه كم آوردم ته خطم ي روزم نميتونم چه برسه به يه سال..😔 برات صلوات هم فرستادم خدا امیدتو ازت نگیره😐 زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که