2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید به من بدبخت کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 16 پست
هزار بار لعنت ب ازدواج فامیلی ،الهی من بمیرم برات ،عزیزم باید تصمیم جدی بگیری برا زندگیت یا اونقدر ق ...

بخاطر بچم نمیتونم.و تا قبل بچم صدبار خواستم جدا بشم ولی انگار خدا نمیخواد واقعا نمدونم حکمتش در چیه.

شوهرمم خدایی خوبه اگر بذارن اگر گوششو پر نکنن.بخدا اخرشم پدربزرگم زنگ زد به همسرم گفت مامانت گناه داره ناراحتش نکن تقصیر توعه که رفتی تولد تقصیر خاله ته.فتنه عالمن اینا.ایشالله خدا اونارو از سراه زتدگی من برداره.

مرسی عزیززم.منم برات 10 تا صلوات فرستادم

بخاطر بچم نمیتونم.و تا قبل بچم صدبار خواستم جدا بشم ولی انگار خدا نمیخواد واقعا نمدونم حکمتش در چیه. ...

لطف کردی فداتشم،ایشالا هر چی خیر و صلاح برات پیش بیاد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.