2777
2789

اقا من چن نفرو دیدم هرچقددددر هزینه کردن پوستشون خوب نشده ولی اینو استفاده کزدن عالی شده صورتشون صاف صاااف...تو محلمون همه زنا برق میزنن

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

خیلی ضایع تبلیغ میکنی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا اصلا تبلیغ نیست اصلا ندیدنش حتیـ.ـولی خانومای حسود اسمشو نمیگن

عه؟؟؟منم میخوام خب.ــ گفتن لایک کن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
خیلی ضایع تبلیغ میکنی

تبلیغ چیه بابا مگ بابام کارخونه زده ک تبلیغ کنم حتی اصلااا ندیدمش فقط اسمشو شنیدم...میگم اینجا کی استفاده کرده ازکجا بایو تهیه گرد

اسمش؟

میگن اسمش کرم معجزه هست دختر همسایمون زده سه ماهه انقددددد خوب شده پوستش میگه باید ضدافتابم بزنی باهاش

میگن اسمش کرم معجزه هست دختر همسایمون زده سه ماهه انقددددد خوب شده پوستش میگه باید ضدافتابم بزنی باه ...

ممنون عزیزم♥️. نشنیده بودم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

واس جای جوشم خوبه؟؟؟