2777
2789
عنوان

کیا با طب سنتی باردار شدن؟!

1799 بازدید | 45 پست

میشه تجربتون رو بگید؟!🌸

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

دوستان عزیز کار خیلی راحتیه با یه چندتا کلیک و هشتگ گزاشتن تو فضای مجازی یه کار بزرگ انجام میدین! 

خودتون بهتر میدونید ناباروری چقدر زیاد شده و چقدر هزینه برداره! 😞

خیلی از خانواده ها بخاطر نداشتن هزینه های سنگین ناباروری نمیتونن درمان کنن، یا زندگیهاشون از هم میپاشه، یا بخاطر نداشتن بچه زندگیشون سرده.....😔

با حمایت از این زوجها تو فضای مجازی ان شاء الله که دولت بودجه اختصاص بده برای درمان ناباروری تا مشکل این زوجها که خیلی هم زیادن حل بشه

ان شاء الله 🤩

با این کار اون زوجهایی هم که هزینه درمان ناباروری رو دارن، اون هزینه رو صرف هزینه های نی نی شون میکنن .... 😍

🔺 عملیات همدلی با زوجین نابارور 🌺

♦️مطالبه از دولت برای در اختیار قرار دادن بودجه اختصاص یافته به زوجین نابارور در جهت حفظ کیان این خانواده ها
♦️حفظ کشور از خطر پیری نسل
با هشتگ #رویای_مادری

✅ آغاز عملیات پنج خرداد
✅ ساعت ۱۶

🔻جهت دریافت فایبهای محتوایی به کانال تلگرامی زیر مراجعه فرمایید:

@banooyetamadonsaz

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم برای من اسمش طب سنتی میشه یا نه ولی من ماهی که دوسین و کاسنی استفاده کردم باردار شدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

من همه کار کردم 

تو اون مدت زب سنتیم انجام دادم نمیدونم از اون باید یا نه

رژیم غذاییم سیستم ایمنی رو بالا میبرد ب جای ناهار بادوم و مویز و کشک ۷ دونه و انگور و سیب در حد سیری

نمیدونم برای من اسمش طب سنتی میشه یا نه ولی من ماهی که دوسین و کاسنی استفاده کردم باردار شدم

منم دارم دوسین میخورم.تا چندم سیکلتون خوردین؟ میخوام تا چهاردهم سیکلم بخورم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
قرص ویتاگنوس خیلی خوبه.گیاهیه

شما ازش نتیجه گرفتین؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
من همه کار کردم  تو اون مدت زب سنتیم انجام دادم نمیدونم از اون باید یا نه رژیم غذاییم سیستم ا ...

شما ج دکتری مراجعه کردید

من از اولین روز پریود صبح ناشتا ۱ قاشق چایی خوری خوردم تا ۱۱ امین روز پریود که میخواستم اقدام کنم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

طرز مصرف دوسین رو میگید

بله دوتا از دوستام

چ مدت طول کشید