2777
2789
عنوان

کیا با طب سنتی باردار شدن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 45 پست
من به لطف خدا با ورزش و پیاز درمانی دو ماه  و خوردن عسل و سیاهدانه از روز پنجم پریود تا چهارده& ...

شما سابقه نامنظمی و تنبلی نداشتی

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه

جنسیت نینیاتون چیشد؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
بله دوتا از دوستام

راستی سابقه تنبلی و نامنظمی نداشتین؟!

چ روزایی مصرف میکردید

کاسنی رو چطور خوردی؟

خودم هر شب به اندازه در بطری میریختم تو یه لیوان اب

همسرم صبح و شب همین جوری مثل من میخورد

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
دوستان عزیز کار خیلی راحتیه با یه چندتا کلیک و هشتگ گزاشتن تو فضای مجازی یه کار بزرگ انجام میدین!&nb ...

چه کار خوبی من خودم درگیر این موضوع هستم و با اینکه مشکل مالی ندارم ولی بازم اینقد هزینه ها بالاست ادم کم میاره لینک برای من باز نمیشه تلگرام ندارم راه دیگه ای نیس؟؟؟

ما آبادانیا   
چرا تنبلی داشتن .... من نمیدونم عزیزم سرچ کن تو همین نی نی سایت خیلیا توضیح دادن

ممنون گلم خدا خیرت بده الهی

خودم هر شب به اندازه در بطری میریختم تو یه لیوان اب همسرم صبح و شب همین جوری مثل من میخورد

خودت فقط یکی شبا؟بعد ده روز قبل پریودی قطش میکردی؟مشکلت ناباروریت چی بود

🐭 م مثل موش/ قیو قیو موش🐭
خودت فقط یکی شبا؟بعد ده روز قبل پریودی قطش میکردی؟مشکلت ناباروریت چی بود

اره خودم فقط شبا 

مشکلی نداشتم ۲ بار اقدام کردم نشد بار سوم تحقیق کردم اینا خوبه که خوردم و باردار شدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
من از اولین روز پریود صبح ناشتا ۱ قاشق چایی خوری خوردم تا ۱۱ امین روز پریود که میخواستم اقدام ک ...

من از روز اول پریود صبح ناشتا و شب یه قاشق میخورم.شبا هم شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکنم.توکل به خدا... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی