2777
2789

سلام دوستان من مرغ هارو به تیکه های کوچیک برش زدم و تو مواد گذاشتم و با روغن سرخ کردم 

مزش که خیلی خوب بود و تنها مشکلی که داشت سفت شده بود بنظرتون چیکار کنم سفت نشه 

موادمم پیاز و ماست و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز و نمک و آبلیمو و فلفل دلمه ای 

عزیزم میدونم زمان زیادی از این تاپیکت میگذره اما ترجیح دادم بازم بهت بگم:من اینکار رو انجام دادم و خوشم اومد.

فیله مرغ و یا سینه مرغ رو به صورت نوار ۱سانتی برش زدم و نازک کردم(اگه کمی منجمد باشه،بهتر برش میخوره).

۱۱ساعت توفلفل و آبلیمو و کمی زعفران دم کرده و پیاز و سیر ریز شده قاطی میکنی و میذاری توی یه ظرف دربسته و بعد توی یخچال.

بهد،این نوارهای برش زده رو لول میکنی و سیخ چوبی کباب رو از اون رد میکنی(یه چیزی شبیه حلزون میشه)بقیه دو هم همینجوری آماده کن.

توی تابه کمی روغن و زعفران آب کرده بریز و سیخ جوجه ها رو بذار توی تابه و کمی نمک بزن بهشون.(اگه تابه رژیمی داری،بهتره).نیم ساعت با حرارت کمِ کم بپزه ،بعد درتابه رو باز کن و سیخ رو برگردون تا اون طرفش هم بپزه.خییییلی خوب میشه.

یه کتنال تو تلگرام هست به اسم آشپزی نورا.ساده و امتحان شده آموزش میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم زمان زیادی از این تاپیکت میگذره اما ترجیح دادم بازم بهت بگم:من اینکار رو انجام دادم و خوشم اومد.

فیله مرغ و یا سینه مرغ رو به صورت نوار ۱سانتی برش زدم و نازک کردم(اگه کمی منجمد باشه،بهتر برش میخوره).

۱ساعت توفلفل و آبلیمو و کمی زعفران دم کرده و پیاز و سیر ریز شده قاطی میکنی و میذاری توی یه ظرف دربسته و بعد توی یخچال.

بهد،این نوارهای برش زده رو لول میکنی و سیخ چوبی کباب رو از اون رد میکنی(یه چیزی شبیه حلزون میشه)بقیه دو هم همینجوری آماده کن.

توی تابه کمی روغن و زعفران آب کرده بریز و سیخ جوجه ها رو بذار توی تابه و کمی نمک بزن بهشون.(اگه تابه رژیمی داری،بهتره).نیم ساعت با حرارت کمِ کم بپزه ،بعد درتابه رو باز کن و سیخ رو برگردون تا اون طرفش هم بپزه.خییییلی خوب میشه.

یه کتنال تو تلگرام هست به اسم آشپزی نورا.ساده و امتحان شده آموزش میده