عزیزم میدونم زمان زیادی از این تاپیکت میگذره اما ترجیح دادم بازم بهت بگم:من اینکار رو انجام دادم و خوشم اومد.
فیله مرغ و یا سینه مرغ رو به صورت نوار ۱سانتی برش زدم و نازک کردم(اگه کمی منجمد باشه،بهتر برش میخوره).
۱۱ساعت توفلفل و آبلیمو و کمی زعفران دم کرده و پیاز و سیر ریز شده قاطی میکنی و میذاری توی یه ظرف دربسته و بعد توی یخچال.
بهد،این نوارهای برش زده رو لول میکنی و سیخ چوبی کباب رو از اون رد میکنی(یه چیزی شبیه حلزون میشه)بقیه دو هم همینجوری آماده کن.
توی تابه کمی روغن و زعفران آب کرده بریز و سیخ جوجه ها رو بذار توی تابه و کمی نمک بزن بهشون.(اگه تابه رژیمی داری،بهتره).نیم ساعت با حرارت کمِ کم بپزه ،بعد درتابه رو باز کن و سیخ رو برگردون تا اون طرفش هم بپزه.خییییلی خوب میشه.
یه کتنال تو تلگرام هست به اسم آشپزی نورا.ساده و امتحان شده آموزش میده