2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیییییییده عیییییییده 

*آگاهی از اول ماه تقلیدی نیست*

برخی از افراد چنین می گویند: مرجع تقلید من امروز را عید اعلام کرده، من هم که مقلد او هستم پس وظیفه دارم که امروز را عید دانسته و روزه نگیرم. اما این پندار غلطی است که هیچ مرجعی به آن فتوا نداده است.

مقام معظم رهبری می فرماید:

«در ثبوت اول ماه تقلید راه ندارد» ؛ یعنی اینکه امروز اول ماه است یا نه، حکم شرعی نیست که تقلیدی باشد.

آیت الله سیستانی هم همین نظر را دارد و در این باره ثبوت اول ماه از راه تقلید می فرماید:

«این امر تقلیدى نیست»

ایشان در پاسخ به سوالی در این زمینه می نویسند:

«ثبوت هلال نیاز به رۆیت یا شهادت عدول یا اطمینان شخصى دارد و حكم مرجع اثرى ندارد»

*حضرت آیت الله مکارم شیرازی پاسخ را با توضیح بیشتری چنین فرموده اند:*

*«رۆیت هلال، حکم شرعی نیست تا نیاز به تقلید داشته باشد بلکه تشخیص موضوع است که باید برای مکلف ثابت شود.»*

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

چه اهمیتی داره شما غذا تو میل کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

توی مورد این شکلی باید دید ولی فقیه چی میگه. ولی فقیه هم که آقای خامنه‌ای هستن و امروز عید اعلام کردن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب