2777
2789

خیلی رفیق بازه

همه چیز زندگی هم ب مانش میگه خسته شدم حس میکنم طلاق عاطفی گرفتیم 

میخوام طلاق بگیرم اما تو خانواده طلاق نداشتیم از بعدش میترسم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه از طلاق میترسن. انگار طلاق چی هستِ  خانواده منم فکر میکنن طلاق ابرو ریزیه. خب خسته شدی ...

میخوای منم طلاق بگیرم! 

عزیزم تا راه دیگه ای باشه چرا طلاق

سپردمت به خدا کوچولوی مامان♥️
چرا همه از طلاق میترسن. انگار طلاق چی هستِ  خانواده منم فکر میکنن طلاق ابرو ریزیه. خب خسته شدی ...

من گرفتم خانوادمم پشتم بودم

ولی دلایل محکنی برای طلاقتون داشته باشین اگه دیگ رسیدین ته خط وگرنه برا زندگیتون تلاش کنین

اگه همسرتون تغییر نکرد اگه همه کار کردین درست نشد و دیدین فقط شمایین که دارین اذیت میشین 

بعد مشاوره رفتن نه الکی نه فقط برای یکم فشار زندگی 

چون اگه تلاش نکنین یه عمر اذیت میشین عذاب وجدان که اگه فلان کارو میکردم درست میشد ولی نکردم

بعد طلاق زندگی گل و بلبل نیس زندگی بازم سختی داره

چرا قبل ازدواج دقت نميكنين واقعا؟ الانم بايد بري مشاوره همسرت هم ببري شايد درست شد مواظبم باش بارد ...

ربطی نداره که آدما خودشونو نشون نمیدن

مثلا همسر سابق من همه تعریفشو میکردن همه میگفتن بهترین ازدواجو کردی ولی نمیدونستن چیه که

خدا لعنتشون کنه این جور آدمارو چند رو دارن

انقدر دروغ میگن که خودشونم دروغاشونو باور میکنن

عزيزم مشاوره ازدواج برا اين چيزاست حرف فاميل كه نشد مدرك

اتفاقا رفتیم مشاوره ام

فایده نداره الان مشاوره ها که مشاوره نیستن بعضا 

مال من که خدا لعنتش کنه من دوران عقدمم رفتم بیشعور بلد نبود برا ما تجویض س ک س کرد که آره باعث صمیمت بیشتر میشه

من  دوران عقدم فهمیده بودم اینا دروغگوعن بخاطر اینکه دختر نبودم مجبور شدم تحمل کنم

اونم مقصر فقط و فقط مشاورع بود حاج نصراله بود اسمش من که راضی نیسم ازش خدا جوابشو بده