2777
2789

والا سوال منم هس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تاثیر داره مخصوصا اینترنت و امواج و اینا.توی گوگل سرچ کن من اونجا توضیحات کاملش رو خوندم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

منم همینطور بودم و هستم..تاثیر منفیش اثبات نشده از نظر علمی.جدا از اون کل فصای اطرافمون پر پارازیت و امواج وای فای و....فقط حتما شب ها قبل خواب بذار حالت پرواز یا حداقل نتو خاموش کن از بدنت دورتر قرار بده.جذب امواج وقت خواب خیلی بالاتره.

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بله عزیزم اشعش تاثیزات بدومخربی رو بچه داره شبها وقتی میخوابین گوشیاتونو دوراز خودتون بزارین سعی کن دوراز شکمت دستت بگیری بیشترهم از هنزفریری استفا ده کن موقع صحبت کردن

یکی لایکم کنه لطفا

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
حالا گوشیو خاموش کنیم . الان خونه ما ده بیست تا وای فای هست همه قوی واسه همسایه ها اونو چکنیم . واسه ...

سعی کن کمتر از گوشی استفاده کنی لازم نیست خاموش کنی اما گوشی رو از خودت دور نگه داری کافیه گلم

خانوما من هنوز باردار نشدم ولی خودمو شوهرم البته شوهرم بیشتر از من خیلی میترسه و میگ اگه بادار بشی باید تلفن رو بزاری کنار تا بعد زایمان خودش هم از همین الان تلفن ساده خریده ک اینترنت و اینانداشته باشیم.توی گوگل خیلی درموردش خوندم سردرگمم نمیدونم چقد حقیقت داره