2777
2789
عنوان

😭😭من بیحساب میگم؟

198 بازدید | 13 پست

من بی حساب میگم؟

دیشب خونه پدرشوهرم بودیم امروز قراربود بریم خونه بابام.البته بگم اینجا وضعیت سفیده.شوهرم میگه نه باید بریم سمت باباش اینا.مگه من ادم نیستم😢😪

خدایا نجاتم بده از غول زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنشنبس

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید

ببین عیب نداره پدر ومادرت حتما درک میکنن به شوهرت توجه کن بزار بیاد سمتت آگه مخالفت کنی اونوقت اونم باهات مخالفت میکنه به حرفش گوش بده بدها متوجه میشی که هرچی تومیخوای میشه 😎😎😎

ببین عیب نداره پدر ومادرت حتما درک میکنن به شوهرت توجه کن بزار بیاد سمتت آگه مخالفت کنی اونوقت اونم ...

ن بابا تا خالا با اینکه حرف سنگین از مادرش شنیده بودم باز میرفتم اونسمت.شوهرم اصلا منو نمیبینه فقط میگه من میخام برم تو هم میایی.برا اینکه مامانش ناراحت نشه منم ناراحت بشم به درک

ای بابا چرا مگه با مامان وبابات مشکل داره

نه تا حالا کوچک ترین حرفیم بهش نزدن میخاد مامانش ناراحت نشه😶منو خانوادمم مهم نیستیم