2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین چرا کسی توجه نمیکنع

83 بازدید | 9 پست

سومین باره این مطلبو میزارم ولی کسی توجه نمیکنه 😔

وقتی توی ودیو یاویس صدای خودمو میشنوم از خودم متنفر میشم ارزوم اینه که بخونم ولی از یه طرف صدام خوب از یه طرفم نمیتونم هدفمو ول کنم اصلا دیگه موندم همش به خودم میگم همه خواننده ها یه روزه صداشون خوب نشد ولی چه فایده صدا باید خدادادی خوب باشه 15 سالم هست ینی وقتی ستم بره بالا صدام خوب میشه کم کم دارم نا امید میشم اصلا اعتماد به نفس ندارم به نظرتون ادامه بدم یا بیخیال شم امیدی به خودم داشته باشم یا نه لطفا کمکم کنید

عزیزم الان نوجوونی 

صدای شما حتما تغییر میکنه، تا اون موقع آواز خوندن رو یاد بگیر

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن پایین برای تربیت حنجره خوبه که..یه کلاس آواز خوانی شعرخوانی چیزی برین اگه خیلی علاقه دارین

ته ته تهشم شما که خرج خونه نمیدین...درستونو ک کنارش ادامه میدین..پس یه اعتماد بنفسی از چیزایی که یادتون میدن بدست میارین!

بخدا بعضیا نمیتونن دوخط شعرو بدون توپوق بخونن!!بماند با صدای بلند و..

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

اولا صدات از نظر خودت بده وقتی توی ویس صداتو گوش میدی  مغزت نمی تونه قبول کنه که بدن حرف نمیزنه ولی گوش  صدا رو میشنوه به خاطر این حس دو گانس

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
شما به سن چیکار داری؟ اگه مشکلی داشت خودم میفهمیدم مگه تو مادرمی؟

حالیت نیست داری چه بلایی سر خودت و نوجوونیت مباری دختر خوب...هنوز بچه ای و اینجا جای تو نیست

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
ینی صدام خوب نمیشه؟

ن برعکس..میگم خیلی سن خوبیه

میگن از ۶.۷ سالگی ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیرین تازس

دوست من که تو سن ۲۱ سالگی رفته بود...بلکل حرف زدنش تغییر کرده بود.

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم