2777
2789
عنوان

برنامه تیک تاک

142 بازدید | 2 پست

بچه ها یکی یادم میده چجور واردش شم 

من نصب کردم ولی بلد نیسم

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

عزیزم صلوات برای امضات فرستادم 😊😊😊

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  
عزیزم صلوات برای امضات فرستادم 😊😊😊

منم فرستادم مرسی

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.