2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تقلبی بوده دخترعمو منم خریده بود مشکی میگفت رنگی نداد البته خولو چله دخترعموم اخه رو مومشکی حنا ...

🤣🤣🤣🤣فامیل ما میگذاشت مشکی براق بشع جذابشم میکرد خدابش

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
یک ساعت چیه عزیزم باید کم کم نصف روز باید بمونه بعضیا شب باهاش میخابن

گلم حناهندیا حنا کیسه ایا که سبزنو نمیگه عشقم مگه هندی شیمیایی نیس دونوع حناداریم یکیش براتقویته هندیه بشدت مورو خشک میکنه وسفید میکنه مورو خوب نیس بعدم انقدر ریزش میاره که نگو 

گلم حناهندیا حنا کیسه ایا که سبزنو نمیگه عشقم مگه هندی شیمیایی نیس دونوع حناداریم یکیش براتقویته هند ...

زاهرن که نرم شده ولی خیلی میسوخت خیلی ترسیدم که تقلبی نباشه یا حساسیت داشته باشم 

هندی عکس یه زنه

رو موی مشکی خیلی تاثیرنداره اگه میخای رنگ کنی رنگ بگیر

شوهرم دوبار رنگ کردم سوخت اصلا اجازه نمیده اینم با یه بدبخنی اجازه داد که خورد تو ذوقم

🤣🤣🤣🤣فامیل ما میگذاشت مشکی براق بشع جذابشم میکرد خدابش

جدن مشکی براق میکنه ؟چقدر باید رومو بمونه ؟من شنیدم اگه واریاسیون نقره ای بریزی تو رنگ مشکی براق میشه هیفا خواننده عربه یجا عکسش هست موهاش خیلی مشکیه وبراق خوشم اومد منم دوستدارم مشکی خاصه ازنظرم