2777
2789
عنوان

بیاین جالبترین سوال یا جمله که بچها ازتون پرسیدنو بگید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست

من پسرم فکر میکرد وقتی میخوابه چون چشماش بسته س چیزی رو نمیبینه لابد گوشاشم بسته میشه  که نمنمیشنوه

میگفت مامان تو ببین من وقتی میخوابم گوشام مثل موش و گربه بسته میشه که صداهارو نمیشنوم 😂😂😂😐😂😂😘😍😍

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پسرم رو از پوشک گرفتم برای تشویقش بهش می گفتم خودت برو آفرین بلدی.خونه مادر شوهرم جلوی جمع گفت مامان کجا میری؟؟گفتم دستشویی.گفت آفرین برو خودت بلدی😂😂 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دخترم هی میپرسه بچمون چطوری نیاد بیرون نمیدونم چجوری قانعش کنم. خخخخخخ همش فکر میکنه چاقو میزنن تو د ...

تا حدودی درست میگه دیگه سزارین چاقو میزنن شکم مامان 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
پسر خالم پرسیدچرا خانوما پوشک میپوشن مگه نمیتونن برن دسشویی😑😭

وایی پسرم یه دفعه بسته پوشک رو تو کمد دید 

بعد بهم گفت اااااااا  تو مگه نی نی شدی شلوارتو خیس میکنیییی

بعدم منو باحالت تمسخر نگا میکرد

بعد میگه نگا من الان میتونم خودمو نگه دارم توهم یاد بگیر لباست لکه میشه نجس میشه همش باید عوض کنی 😐😐😐😂😂😂😂

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

اخ اینم بگم پسر خالم بیسکوییت پتی بوربا ماست موسیر میخورد میگفت خیلییی خوشمزست 😆😆

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
دختر من بهم میگه ماه چجوری تو آسمون وایساده که نمیوفته  منم گفتم با نخ بستنش😆😆😆

حالامنم دخترم هی میگه چرا شبرنیشه و روز. ماه و خورشید چه فرقی دارن. اصلا ادم نمیدونه جی جواب بده. انگار ما فیلسوفیم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
دختر من وقتی شوهرم و صدا میکنم شدید گریه میکنه میگه چرا میگی علی بگو بابا علی زشته!!!!!

😁😁😁😁

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
حالامنم دخترم هی میگه چرا شبرنیشه و روز. ماه و خورشید چه فرقی دارن. اصلا ادم نمیدونه جی جواب بده. ان ...

عزبزم جوابشو بده.دخترم هم میگه چرا گاهی رعد برق میزنه گاهی نمیزنه.بعد خودش میگه ماه از چی تشکیل شده؟؟یا میگه گرما زدگی چیه😥😥جوابشو میدم دوباره ی روز دیه میگه ببخشی سوال تکراری دارم.

عزبزم جوابشو بده.دخترم هم میگه چرا گاهی رعد برق میزنه گاهی نمیزنه.بعد خودش میگه ماه از چی تشکیل شده؟ ...

اره سعی میکنم جوابدرس بدم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

آها یادم اومد....شوهرم تیپش و مدل موهاش مردونست چون کارمنده بعد رفته بود آرایشگاه براش سایه زده بودن اومد خونه دخترم در وا کرد اول که دیدش گفت بابا چرا شبیه پسرا شدی!!!!حالا دوسال و نیم بودا وروجک