بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من عاشق پروفایلتم اصلا هر وقت می بیننش حالم خوب میشه
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
یه روز ماتوخیابون حمید لولایی ودیدیم وبراش دست تکون دادیم ذوق کردیم پسرم که ۵سالشه گفت مامان چراشما اونایی که توفیلمن وتوخیابون میبینید ولی ماتام وجری ونمیبینیم
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
نزدیک ناهار میاد کنار گاز که من ایستادم با لهن داغون خودش میگه
مامان غذا اماده؟😆😆😆😆😆
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
چن وقت پیش دخترم داشت تو پذایرایی با عموش بازی میکرد من هم تو اتاق خواب دارز کشیده بودم یهو دختر در اومد گفت چرا وقتی میام خونتون .اینقد کثیفه 😣😣😣چرا تمیزش نمیکنید🤤🤤😫😫یعنی من هنگ کردم😭☹☹☹😦البته بگم که شاید نزدیک ۴ ماه ما نرفته بودیم اونجا😣😥😥