2777
2789

سلام دوستان دخترم تازه ۳ ماهش تموم شده و خیلی دل درداش بهتر شده ۲ ماهگی خیلی بالا میورد رفتیم دکتر باکلوفن داد بهتر شد یه مدت حتی بالا نیورد اصلا بعد از اونم روزی دو سه بار بالا میاره اونم نه زیاد دکتر گفت تا چند ماه امپرازول و باکلوفن باید بدی از طرفیم گفت تا ۴ ماهگی بچه ها همینجورن بعد خوب میشن خب اگه قراره خوب بشه چرا دارو بدم؟یه دکتر دیگه میگفت چند بار در روز بالا اوردن طبیعیه میخام ببینم بچه های شما با این حالات خوب شدن ؟اصلا طبیعیه یا نه

دختر من مدام بالا میاورد روزی چند دست لباس عوض میکردم

چون وزن گیریش خوب بود هیچ دارویی هم ندادم

الان۳/۵ ساله اس

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی دارو دادم فایده نداشت دکتر گفت بچه زیادی شیری که خورده بالا میاره بچه هام هردو رفلاکس شدید داشتن هیچی فایده نداره باید فقط بگذره دوره اش

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
دختر من مدام بالا میاورد روزی چند دست لباس عوض میکردم چون وزن گیریش خوب بود هیچ دارویی هم ندادم ال ...

دختر منم وزن گیریش عالیه خیلی هم بالا نمیاره.تا کی ادامه داشت؟

دخترمن دل دردنداره اما بعضی وقتا یه عااالمه بالامیاره با فشار...نبردمش دکتر.دوماهس

منم نوزادم دوماهشه ...نوزاد شما هم بینیش کیپ میشه؟ عطسه میکنه در طول روز؟

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘

دختره منم داشته 

بعد شیر خوردن عاروقشو میگیرم بالا نمیاره 

از اینا گذشته چون بچه معده کوچیکه شیر که زیاد بخوره میره تو مریش و همون و بالا میاره ‌اینو متخصصی که من بچمو بردم گفت بهم

اووه ای واای.مگه چقد بالا میورد

رفلاکسش مخفی بود میومد تودهنش ولی یه شب به حدی بالااورد ک ازدماعشم زد بیرون 

بردم سونو تشخیص رفلاکس پنهان دادن 

داروشم اول رانتیدین دکترداد ولی گفت اگ فرق نکرد بیا نکسیوم یا اس امپروازول بدم نکسیوم پیدانکردم اس امپرازول میدم