2777
2789
عنوان

نا روانی طبیعی و لکنت

37 بازدید | 2 پست

سلام خانوما

لطفا کمک کنید

کسی بوده که تا حالا بچه اش دچار لکنت یا نا روانی شده باشه پسر من بعضی چیزا رو لکنت میکنه یا بعضی کلمات رو دوبار میگه😥

من خودم چند بار برام پیش اومده که دچار لکنت شدم یا به قول شما یه کلمه رو دوبار پشت سر هم تکرار کردم. ولی خودم هم نفهمیدم دلیلش چیه! البته خیلی هم کم پیش اومده. کمتر از ده بار... برای همین پیگیری هم نکردم. 

شنیدم یکی از بچه‌های آشنایان بخاطر ترس از کرونا دچار لکنت شده. با روانشناس صحبت کردن، گفته باید شرایطو براش آروم کنید و توی خونه یا جمع در مورد کرونا حرف نزنید. حتی اخبار تلویزیون هم در این مورد نبینید تا بچه نشنوه. بگید کرونا تموم شده و همه چی عادی شده. 

حالا شما هم ببین بچه‌ت از چیزی ترسیده؟ یا از اول اینطوری بوده؟ اگر هم مثل خود من چند بار این اتفاق براش افتاده و همیشگی نیست، خیلی حساسیت نشون نده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من خودم چند بار برام پیش اومده که دچار لکنت شدم یا به قول شما یه کلمه رو دوبار پشت سر هم تکرار کردم. ...

نه از اول این طوری نبود الان یک هفته میشه که اینطوری شده

خیلی نگرانم

پیش گفتار درمان هم بردم گفته چیزی نیست رفع میشه اما باز نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.