2777
2789

میدونم همه در جریان تاپیک های من هستین 

متاسفانه سه سال مداوم اذیت شدم 

همش قهراً طولانی می‌کرد ی ماه دو ماه سه هفته 

خودش و خانوادش عمدا با احساسات من بازی می‌کردن 

مادرشوهرم سال و نیم بعد عقد ک کار از کار گذشته بود  میگفت نباید دلبسته میشدی فقط قرار بوده آشنا بشین در صورتیکه اصلا همچین چیزی نبوده!!!

یا میگفت بابات برای پسرم هیچکاری نکرده (منظورش این بود بهش خونه ای زمینی ماشینی پولی چیزی بده)

خیلی آسیب دیدم چون بعد رابطه کامل ب جای اینکه دیگ محکم بچسبه ب زندگی همش بخاطر رفتارای خانوادش و خودش با من قهر می‌کرد میرفت  اشتیم خودش نمیومد فقط چراغ سبز نشون میداد تا من برم منم از ترس اینکه رابطه کامل داشتیم همش غرورمو میشکستم خیلی منو چزوند خیلی گفتن نداره خیلی چیزا 

من خیلی اذیت شدم نیازاشو برطرف میکردم برخلاف میل باطنی خودم تا ی موقع خیانت نکنه 

واقعا حالم بده اینکه بدون هیج عروسی ای بدون اینکه زیل ی سقف زندگی کنیم فقط تا میتونست ازم سواستفاده کرد 

اینم بگم رابطه کامل خواست من نبود یهویی ...

حتی شبی ک اون اتفاق افتاد ن شرایط خوبی فراهم کرده بود ن جای قشنگی ن هیچیه هیچی

خیلی دل شکستم

تا میتونست فقط میزد و اذیت می‌کرد 

الانم من آدم بده شدم چون جیکم درنمیومد

از اونورم دو سال و نیمه درگیر زگیلیم ک بهم داده من خیلی اذیت شدم ب هیشکی نگفتم حماقت کردم 😭😭😭😭😭

چه ناراحت شدم برات ببین من یه مشکل خیلی بزرگ داشتم هیچ جوره حل نمیشد شروع کردم سوره یس خوندن یک سال خوندم یه کم حل شدبه ۲ سال که رسید مشکلم کامل حل شده بود متوسل شو به قرآن و امام زمان شاید هم براتون طلسم گرفتن که با قرآن خوندن اون هم از بین میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ناراحت شدم برات ببین من یه مشکل خیلی بزرگ داشتم هیچ جوره حل نمیشد شروع کردم سوره یس خوندن یک سال ...

اون نامرد دیگ درخواست طلاق داده 

بجا اینکه خانوادش و بنشونه سرجاشون میخاد منو طلاق بده

خواهر منم شرایط مشابه تو داشت جداشو زندگی بدون اون کثافت جای قشنگ تریهجدا شو برو کار پیدا کن با پولت ...

اون نامرد خودش درخواست طلاق داده 

میدونی از این ناراحتم ک مشکل خانوادشن بیشتر و اون اصلا هیچ تلاشی نکرد درستشون کنه بجاش راحت ترین راه و انتخاب کرد درخواست طلاق داد

گولم زد گفت مهریتو ببخش ببرمت سررزندکی بخشیدم از ۲۱۴ تا شد ۳۰ تا سکه ی هفته برد سر زندگی چهیزیه ریختم خونش بعد ی هفته دعوا راه انداخت عمدا بعدم خودزنی کرد انداخت گردن من و منو از خونه انداختدبیرون 

اون نامرد دیگ درخواست طلاق داده بجا اینکه خانوادش و بنشونه سرجاشون میخاد منو طلاق بده

همه کارها دست خداست شما بخون به جوری به نفعت تغییر میکنه شرایط که خودت هم باورت نمیشه من بعد نمازهام هم آیه ۲و ۳ سوره طلاق و ۳ تا سوره توحید و ۳ تا صلوات و تسبیحات حضرت زهرا را هم میگفتم خیلی گره گشاست میخای همسرت هم بهت برگرده سوره مزمل و طلاق راهم هر روز بخون کلا ۱۰ دقه زمان میبره

عزیزم جدا شو. خب رابطه کامل داشتی مگه جنایت کردی؟ طرف چه خوب چه بد بهر حال شوهر عقدی و رسمی و شرعیت بوده. این همه دختر تو عقد جدا میشن. 

التماسشون نکن. جدا شو و البته مهریتو تمام و کمال بگیر. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
همه کارها دست خداست شما بخون به جوری به نفعت تغییر میکنه شرایط که خودت هم باورت نمیشه من بعد نمازهام ...

من فقط ۴ ماه زمان دارم تقریبا تا جاری شدن صیغه طلاق 

فایده ای داره خوندنش عزیرم؟

چون خودش درخواست طلاق داده و فک میکنم کسی و پیدا کرده

عزیزم جدا شو. خب رابطه کامل داشتی مگه جنایت کردی؟ طرف چه خوب چه بد بهر حال شوهر عقدی و رسمی و شرعیت ...

مهریه رو تمام کمال نمیده دادگاه قسطی کرده سالی یکی 

و اینکه مهریم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم و ۳۰ تاش موند ی هفته برد بعد ی هفته دعوای الکی راه انداخت بیرونم کرد خودزنی کرد انداخت گردن من 

الانم ک درخواست طلاق داده 

مهریه رو تمام کمال نمیده دادگاه قسطی کرده سالی یکی و اینکه مهریم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی ...

اشتباه کردی بخشیدی. مرتیکه هم خدا رو میخواد هم خرما رو؟ همون ۳۰ تا رو ازش بگیر. میدونی سکه الان چنده؟ 

نزار مرتیکه خوش به حالش بشه. هم بهش عشق و حال بدی هم کتک بخوری هم تحقیر بشی بعد سه سال پا در هوا طلاق بگیری بی مهریه برگردی جای اولت؟ 

عزیزم یوقت نکنه ببخشیاااا. مهریتو بگیر برو بچسب به خودت. این نره گاو رو میخوای چیکار 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
من فقط ۴ ماه زمان دارم تقریبا تا جاری شدن صیغه طلاق فایده ای داره خوندنش عزیرم؟چون خودش درخواست طلاق ...

عزیرم مگه میشه قرآن برای آدم فایده نداشته باشه شما قرآن را بخون هر روز به امام زمان هم متوسل شو امام زمان جوان هایی را که قرآن میخونن را خیلی دوست دارن ذکر یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی از زبانت نیفته حتما مورد توجه مهربان ترین پدر دنیا امام حی و حاضر قرار میگیری آنقدر مهربان من هر وقت بهش متوسل شدم فورا جواب میگیرم همیشه باهاش درد و دل میکنم چون میدونم امام زنده است و حی و حاضر از همه به آدم مهربون تره خودپیامبر فرمودن قرآن واهل بیتم را میلن شما گذاشتم متوسل بشید به اونا